0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

bank laten reinigen Limburg Kerkrade

Bankstel moest er weer mooi bijstaan voor de foto verkoop woning via Funda

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Kerkrade

Je laat een nieuw huis bouwen, tot die tijd woon je nog in je oude huis.

Dan is het  moment je oude huis verkocht moet gaan worden. Er komt een makelaar die foto’s komt maken zodat je huis op https://www.funda.nl/ gezet kan worden..goede foto’s zijn dan belangrijk! Oh die bank dat kan echt niet op de foto hoor 😅
Geen probleem voor Mobiele cleaners Meubelreiniging 💪
Melkvlekken, limonade, eten, huidvet transparantie ect er zat er allemaal in. en moest er weer allemaal uit! even een plan van aanpak kopje koffie en aan de slag
Nadat het bankstel goed stof vrij is gemaakt, hebben we een diepte Reiniging uitgevoerd.
Zie het als het voorwas programma. (Wel het belangrijkste gedeelte) na goed inwrijven en borstelen hebben we de bank een eerste keer doorgespoeld en halen we het oppervlakkige vuil er al uit.
aangezien er dieper vuil in zat is deze behandeling nogmaals uitgevoerd. het is altijd leuk de bakken met vuil we er uit halen even te laten zien. Nog niet helemaal naar ons zin, dus een speciale ontvetter ingespoten, weer inwrijven en borstelen…Als laatste hebben we met dubbele machines de bank weer helemaal doorgespoeld, luchtbehandeling en beschermcoating aangebracht.
Kijk zo kan de bank  op de foto 👍🏻 (en het huis is al verkocht!)

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 328 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Gaby van de Koevering ★★★★★
  Ap contact over vrijblijvende offerte verliep snel. Mee denkend en vriendelijk. Ze hadden dezelfde middag nog ruimte om langs te komen.
  Vriendelijke jonge
  … meer man kwam hier de reiniging van de bank en vloerkleed uitvoeren. Op advies van hen buiten i.v.m. natuurstenen vloer.
  Tevreden over het eind resultaat. Onze bank die naar braaksel van de kleine rook is, ruikt nu weer fris en hij ziet er ook weer vele malen beter uit!
  Top werk geleverd, bedankt!
 • Avatar Pieter Place ★★★★★
  Snelle en vriendelijke communicatie, komen afspraken na, vriendelijk personeel, bank na 10 jaar weer als nieuw! Heel kundig gereinigd.Service: Intensieve … meer schoonmaak
 • Avatar Kenan Koylu ★★★★★
  Heel fijn en professioneel bedrijf. Contact opgenomen en binnen een week waren ze er, stipt op tijd. Onze bank van 4m bij 3m is weer als nieuw. Ook de … meer rugkussens zijn perfect gereinigd. Dank voor de uitmuntende service. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.