Recreatief

Boot, caravan of camper

Op deze pagina vind je prijzen, voorbeeldfoto’s van voor en na de behandeling en klantbeoordelingen!

Na een seizoen op de recreëren zijn de banken of kussens in uw boot, camper of caravan misschien wel toe aan een grondige intensieve reinigingsbeurt.
Het team van Mobiele Cleaners komt op locatie het interieur op locatie reinigen. Of dit nou op de camping, aan huis of in de stalling is. 

Boot, caravan of camper​ laten reinigen prijs

Ieder project is anders, vraag een vrijblijvende offerte aan!  Bij bulk- of zakelijke afname gelden kortingen.

Aanpak reiniging

Onze zekerheden

Service en een flexibele houding zitten in ons DNA, Op die manier kunnen wij een uitstekende service bieden tegen een scherp tarief.

Offerte aanvragen

Vraag snel een geheel vrijblijvende offerte aan. Stuur een bericht, het liefst met foto’s, en u ontvangt direct een prijsopgave.

Hoe het werkt

  • De specialisten van Mobiele Cleaners komen bij jou op locatie om jouw boot, caravan of camper te reinigen.
  • Na een snelle inspectie worden de stoffen delen van boot, caravan of camper met een dieptereiniger behandeld. Onze machine klopt stof en huisstofmijt los om het vervolgens af te zuigen.
  • Dan worden de stoffen delen van boot, caravan of camper ingespoten met een speciale shampoo (100% biologisch) en daarna geborsteld.
  • Ten slotte wordt er met een speciale sproei-/extractiemachine onder hoge druk een vloeistof ingespoten en afgezogen. Al het vuil wordt opgevangen in de speciale opvangbak. Je zult schikken wat er vanaf komt!
  • De stoffen delen van boot, caravan of camper zijn na de reiniging een beetje vochtig. Afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid duurt het gemiddeld na 2 uur voordat je de boot, caravan of camper weer kunt gebruiken.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland!

Wij werken in heel Nederland en zijn de grootste meubelreiniger in de onderstaande regio’s.

Tilburg

Breda

Den Bosch

Eindhoven

Oss

Bergen op Zoom

Roosendaal

Steenbergen

Dordrecht

Rotterdam

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Klantbeoordelingen

Hieronder treft u enkele reviews aan van klanten, achtergelaten op de profielpagina van Google Mijn bedrijf. Allemaal tevreden klanten die laaiend enthousiast zijn over Mobiele Cleaners

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties