Jouw matras weer als nieuw

Voor een fractie van de nieuwprijs

0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Matras laten reinigen

Een fris en schoon matras zorgt voor een gezonde en goede nachtrust. Een tijdige matrasreiniging vermindert allergieën door huisstofmijt, verwijdert vlekken en nare geurtjes en verlengt de levensduur van jouw matras.

Op deze pagina vind je foto’s van voor en na behandeling, prijzen en informatie over de professionele aanpak die Mobiele Cleaners hanteert bij het reinigen van matrassen.

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 229 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar William Van Bavel ★★★★★
  Wat een goede service.Caravan gekocht, maar bleek dat de dealer de kussens en matrassen niet gereinigd had en daar wij week later weekend weg wilde, maar … meer niet zonder dat alles goed gereinigd was, Zondags contact opgenomen met mobiele cleaners en uitgelegd over hoe of wat.Gelijk reactie terug: mevrouw, we zitten wel propvol aankomende week, maar we kunnen morgenavond (maandagavond) om 19:00 wel tijd voor u maken.Zo gezegd zo gedaan, maandags 19:00 waren ze er en hebben top werk afgeleverd.Een wereld van verschil de kussens van de rondrit en de matrassen ook heerlijk schoon en fris.Kunnen genieten van weekend weg in schone caravan.Keep up the good work ????????????????dikke tienZeker verdiend.
 • Avatar Mark Vd Sande ★★★★★
  Onze hoekbank gereinigd. Nog geen dag later had de hond in de bank zijn behoefte gedaan omdat hij ziek was. Gelijk gebeld. Na het weekend terug gekomen … meer en het zitdeel nogmaals gereinigd. Op de vraag wat de kosten waren was het antwoord “niets”.
  Wat een geweldige service!
  De volgende keer als er iets moet worden gereinigd bellen we zeker dit bedrijf weer.
 • Avatar thijs tullemans ★★★★★
  Prima en snelle dienstverlening. Bankstel is weer als nieuw.Aanrader zonder enige twijfel!Michael gaf ook nog goed advies voor reinigen van onze hoogpolige … meer tapijten, dat we zeker zullen opvolgen.Dank je wel nogmaals.Service: Standaard schoonmaakservices

Matrasreiniging | prijs​

Jouw matras weer lekker schoon en hygiënisch! Bij bulk- of zakelijke afname gelden kortingen. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan!

Productprijs
Baby matras Diepte Reiniging€ 15.00
Baby matras Diepte Reiniging + Vlekken Reiniging€ 29.95
Eenpersoonsmatras Dieptereiniging€ 19.95
Eenpersoonsmatras Dieptereiniging + Vlekken Reiniging€ 39.95
Tweepersoonsmatras Dieptereiniging€ 29.95
Tweepersoonsmatras Dieptereiniging + Vlekken Reiniging€ 59.95
Eenpersoons Boxspring Dieptereiniging€ 39.95
Eenpersoons Boxspring Dieptereiniging + Vlekken Reiniging€ 79.95
Tweepersoons Boxspring Dieptereiniging€ 59.95
Tweepersoons Boxspring Dieptereiniging + Vlekken Reiniging€ 119.95
Heeft u meerdere Matrassen te Reinigen?Vraag prijsopgave via WhatsApp

Waarom matras reinigen?

Matras laten reinigen | Aanpak

Het reinigen van matrassen is een vak apart dat wij zeer serieus nemen. Bij het reinigen van jouw matras maken wij dan ook gebruik van de nieuwste hoogwaardige apparatuur en ecologische reinigingsmiddelen. Jouw matras wordt aan alle kanten intensief gereinigd.

Een matrasreiniging van Mobiele Cleaners begint altijd met een “droge dieptereiniging”. Diepliggend en onzichtbaar vuil zoals huisstofmijt (en uitwerpselen), stof, huidschilfers en nare geurtjes worden hierdoor verwijderd.

In de meeste gevallen zullen tijdens deze behandeling ook de zichtbare vlekken verwijderd worden. Maar in het geval van hardnekkige verontreiniging en zichtbare (urine) vlekken kan het raadzaam zijn om daarnaast een optionele “natreiniging” uit te laten voeren.

Matras laten reinigen | Uitleg

 1. 1 Kennismaking en inspectie Op het afgesproken tijdstip komt een van onze specialisten bij jou op locatie om jouw matras of matrassen te reinigen. Voordat hij begint wordt er een inspectie uitgevoerd zodat de reinigingsmethode optimaal afgestemd kan worden op het soort vuil en de in het matras gebruikte materialen.
 2. 2 Afdekken van de vloer Er wordt met water gewerkt dus eerst wordt alles wat niet nat mag worden afgedekt. Het materiaal hiervoor hebben wij altijd bij ons. Ondanks secuur werken kan er altijd wel eens een druppeltje water spatten. Is dit een probleem voor jouw vloer? Lees dan de informatie onderaan dit blok.
 3. 3 Voorbehandeling Dieptereiniging stap 1; Tijdens de voorbehandeling klopt onze machine huisstofmijt (en uitwerpselen), stof, huidschilfers en ander vuil los. Het losgeklopte vuil wordt direct afgezogen en opgevangen.
 4. 4 UV-C behandeling Dieptereiniging stap 2; Het matras wordt vervolgens met een speciale UV-C straler behandeld. Dit doodt alle bacteriën, schimmels en achtergebleven huisstofmijt (zonder dat er chemicaliën aan te pas komen).
 5. 5 Impregneren Dieptereiniging stap 3; Het matras wordt geïmpregneerd met een speciale biologische spray die ervoor zorgt dat de groei van het aantal huismijten in de toekomst wordt beperkt. Hierdoor wordt de levensduur van jouw matras verlengd. Bij veel aanbieders van matrasreiniging betaal jij extra om jouw matras te laten inpregneren. Bij ons is deze behandeling inbegrepen in de prijs.
 6. 6 Natreiniging Natreiniging (optioneel); Deze stap is enkel van toepassing wanneer er is gekozen voor een aanvullende natreiniging om hardnekkige verontreiniging en/of (urine) vlekken te verwijderen. Wij behandelen in dit geval niet alleen de vlek maar het hele matras wordt nat gereinigd. Het is alsof je matras in een wasmachine wordt gewassen en na deze reiniging is je matras 100% fris en schoon.
 7. 7 Tips en advies Als onze specialist klaar is met de reiniging van jouw matras bekijkt hij samen met jou het resultaat. Hij geeft je nog enkele tips waarmee je jouw matras langer schoon kunt houden zodat je langer kunt blijven genieten van een schoon en fris matras.
 8. 8 Ingebruikname matras Het matras is na de reiniging een beetje vochtig. Bij “droge dieptereiniging” is het matras direct weer klaar voor gebruik. In combinatie met een natreiniging is het van belang dat het matras voldoende droogtijd krijgt. Houdt rekening met een minimale droogtijd van 6 uur.

We werken erg nauwkeurig maar er kan altijd een druppeltje water spatten. In sommige gevallen kan dit een probleem zijn. Bijvoorbeeld wanneer je een onbehandelde vloer van natuursteen of hout hebt waarop water permanente vlekken veroorzaakt. Laat het ons dan op voorhand weten zodat we onze aanpak hierop kunnen afstemmen.

Matras laten reinigen | Prijsopgave

Het aanvragen van advies of een prijsopgave is geheel vrijblijvend en verplicht jou tot niets. Heb jij een vies matras en ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons dan een bericht.

 1. Stuur ons een bericht Klik hier om ons een bericht te sturen en voeg een of meerdere foto’s van jouw matras of matrassen toe. Het liefst via een WhatsApp bericht, want dit gaat lekker snel en eenvoudig. E-mailen of bellen mag natuurlijk ook als dat jouw voorkeur heeft.
 2. Ontvang prijsopgave Wij sturen jou in no time een bericht terug met daarin ons advies en een vrijblijvende prijsopgave op maat. We kunnen in de meeste gevallen aangeven of er een aanvullende “natreiniging” nodig is of dat een “droge dieptereiniging” volstaat.
 3. Plan afspraak Als je het ziet zitten dat wij jouw matras komen reinigen dan maken we in overleg een afspraak. Stuur ons een bericht om een afspraak te plannen. Wist je dat wij erg flexibel zijn en zelfs ‘s-avonds en in de weekenden werken?

Referentieprojecten | voor en na foto's

Er zijn in deze categorie nog geen referenties geplaatst
Wij zijn werkzaam in heel Nederland!

Wij werken in heel Nederland en zijn de grootste meubelreiniger in de onderstaande regio’s.

Tilburg

Breda

Den Bosch

Eindhoven

Oss

Bergen op Zoom

Roosendaal

Steenbergen

Dordrecht

Rotterdam

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.