Vloerbedekking weer als nieuw

Voor een fractie van de nieuwprijs

0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Tapijt / vloerbedekking laten reinigen

Is jouw vloerbedekking / tapijt na jarenlang gebruik vies geworden en twijfel je tussen reiniging of vervanging? Of heb je een nieuwe woning en vind je het wel zo’n fris idee om de bestaande vloerbedekking of tapijt goed schoon te laten maken voordat je er in trekt?

Vaak is vloerbedekking / tapijt door dagelijks gebruik en ongelukjes vies geworden maar is er geen of weinig sprake van slijtage. Vervanging is dan helemaal niet nodig! Na een professionele reiniging door Mobiele Cleaners is jouw vloerbedekking dan weer zo goed als nieuw, voor een fractie van de nieuwprijs.

Laat jezelf overtuigen door het resultaat en bekijk de foto’s van voor- en na behandeling en prijzen op deze pagina.

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 229 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Giovanni Cigognini ★★★★★
  Zeer vriendelijk en professioneel. Netjes op tijd en mijn bank ziet er weer hagelnieuw uit. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanradenService: Intensieve … meer schoonmaak
 • Avatar Marco Baan ★★★★★
  We zijn erg blij met het resultaat. Er zaten flinke kringen in de bank en op sommige plekken zaten hardnekkige vlekken vanwege onze poes...). Maar het … meer is er allemaal uit en dat is echt super. Goede prijs kwaliteit verhouding en de jonge werknemer heeft echt zijn stinkende best gedaan. Zeker aan te bevelen.
 • Avatar Familie VK ★★★★★
  We hebben onze bank laten schoonmaken via dit bedrijf. We hadden last van grote kringen en watervlekken waardoor de bank er opeens heel lelijk uitzag. … meer De klantenservice was heel fijn. Het was heel duidelijk wat ze wel en niet konden betekenen met onze bank. Uiteindelijk kwam er een zeer vriendelijke jongeman die tijdens het proces dingen goed uitlegde en adviezen gaf.De bank zag er ook nog eens heel schoon uit!!5/5 geef ik daardoor, ik raad dit familiebedrijf absoluut aan!!!Service: Intensieve schoonmaak

Tapijt / vloerbedekking laten reinigen | Prijs

Overweeg jij om zelf aan de slag gaan met een gehuurde tapijtreinigingsmachine? Dit kost je veel tijd, het resultaat is onzeker en de kosten voor het huren van het apparaat en de aanschaf van de schoonmaakmiddelen lopen al snel in de papieren.

Tel dit alles eens bij elkaar op en zet dit af tegen het gemak, het resultaat en de prijs van een professionele tapijtreiniging door Mobiele Cleaners. Hieronder zie je onze prijzen per m2, dus een vergelijking is snel gemaakt.

Bij bulk- of zakelijke afname gelden interessante kortingen, vraag vrijblijvend advies en een prijsopgave aan.

Productprijs
tot 50 m2 laten reinigen€ 4.00
van 50 tot 100 m2 laten reinigen€ 3.50
Van 100 tot 200 m2 laten reinigen€ 3.00
vanaf 200 m2 laten reinigen€ 2.50
Vanaf 500 m2 laten reinigen
€ 1.50

Aanpak vloerbedekking reinigen

Tapijt / vloerbedekking laten reinigen | Aanpak

Onze professionals beschikken over de benodigde ervaring, kennis, professionele apparatuur en reinigingsmiddelen en zijn zo in staat om vrijwel iedere vloer weer in nieuwstaat te krijgen. Jouw vloerbedekking weer als nieuw, voor een fractie van de nieuwprijs.

Tapijt / vloerbedekking laten reinigen | Uitleg

 1. 1 Kennismaking en inspectie Op de afgesproken dag en tijd komen wij bij jou op locatie om jouw vloerbedekking / tapijt te reinigen. Eerst doen we een inspectie van de vloerbedekking en bekijken we van welk materiaal het gemaakt is, de soort verontreiniging en aanwezige vlekken. Hierop wordt de behandeling afgestemd.
 2. 2 Voorbehandeling Na inspectie kan de behandeling beginnen. Onze professionele machine klopt alle vuil, stof en huisstofmijt los en zuigt het direct af. Alle het loszittend vuil wordt hiermee verwijderd. Denk aan stof, zand, haren, huidschilfers, huisstofmijt (en uitwerpselen), etc.
 3. 3 Shampooneren en borstelen Als al het loszittend vuil los geklopt en verwijderd is wordt de vloerbedekking ingespoten met een speciale shampoo (100% biologisch). Als de shampoo goed is ingetrokken en zijn werk heeft kunnen doen wordt de vloer goed geborsteld. De combinatie van shampoo en borstelen zorgt er voor dat al het vastzittend vuil en alle vlekken losgeweekt worden.
 4. 4 Dieptereiniging Dan volgt de dieptereiniging. Onze professionele sproei- en extractieapparaat spuit onder hoge druk heet water en een reinigingsvloeistof in de vloerbedekking. De vloeistof wordt met al het vuil direct weer afgezogen en opgevangen in een reservoir. Het is altijd schrikken als je ziet hoeveel vuil er uit de vloerbedekking komt!
 5. 5 Tips en advies Als we klaar zijn bekijken we samen het resultaat en voordat we vertrekken geven wij jou nog enkele handige tips mee waardoor je zelf de vloerbedekking goed kunt onderhouden om extra lang van een schone vloerbedekking te genieten.
 6. 6 Ingebruikname Na reiniging is de vloerbedekking nog enigszins vochtig. Afhankelijk van de gekozen reinigingsmethode, de temperatuur en luchtvochtigheid duurt gemiddeld 2 uur voordat de vloerbedekking helemaal droog en klaar is.

Tapijt / vloerbedekking laten reinigen | Prijsaanvraag

Heb jij behoefte aan advies of een prijs voor het reinigen van jouw vloerbedekking / tapijt? Stuur ons vrijblijvend een bericht met een of meerdere foto’s van jouw vloerbedekking en een beschrijving van het materiaal en het soort verontreiniging.

 1. Stuur ons een berichtOm een geheel vrijblijvende prijs aan te vragen stuur je ons een (WhatsApp) bericht. Voeg een of meerdere foto’s toe en omschrijf duidelijk de situatie / materialen.
 2. Ontvang prijsopgaveWe bekijken jouw aanvraag en foto’s en sturen jou in no time een bericht terug met een vrijblijvend advies en prijsopgave op maat.
 3. Plan afspraakGa je akkoord met ons voorstel? Dan plannen we samen een afspraak in op een dag en tijd die jou goed past. We zijn erg flexibel en werken zelfs ‘s-avonds en in het weekend.

Referentieprojecten | voor en na foto's

Er zijn in deze categorie nog geen referenties geplaatst
Wij zijn werkzaam in heel Nederland!

Wij werken in heel Nederland en zijn de grootste meubelreiniger in de onderstaande regio’s.

Tilburg

Breda

Den Bosch

Eindhoven

Oss

Bergen op Zoom

Roosendaal

Steenbergen

Dordrecht

Rotterdam

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.