0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Vloerkleed reinigen Delft

Vloerkleed reinigen kosten? stuur een foto via whatsapp: 0639749008 en ontvang een prijsopgave

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Delft

Mobiele cleaners reinigen wel een paar honderd vloerkleden per jaar. Vaak wordt een tapijt in combinatie met een bank gereinigd.
Dit kunnen kleden zijn van ikea tot designer wollen kleden

Dit zijn dan wel parels die wij mogen reinigen.
Mashad kleden uit Iran. Handgeknoopt, vaak tussen de 25 tot wel 50 jaar oud. Met de allerbeste wol soorten van de wereld. Na het reinigen van dit mooie vloerkleed, kwam de vraag kunnen jullie dit ook bij trap bekleding?

Jazeker! We reinigen alle soorten stoffen bekleding. Van bankstel tot tuinkussens en van auto bekleding tot trap bekleding reinigen.

vloerbedekking, trapbekleding: Tapijt zit vol met stoffen, dode huidcellen, huidvetten zand bedenk het maar er het zit in je tapijt. Omdat de gemiddelde stofzuiger oppervlakkig zuigt blijven deze vol met bovengenoemde zitten. Ook hierin is Mobiele cleaners gespecialiseerd, wij reinigen tapijt, vloerbedekking en trapbekleding. Na reinigen ziet deze er niet weer alleen als nieuw uit. Het tapijt is ook weer Hygiënisch schoon!

 

Nog een leuke Tip:

Hoe leg je een kleed neer bij de bank?
Het vloerkleed onder de bank

Met het karpet onder de bank – net onder de voorste poten of helemaal – maak je optimaal gebruik van de verbindende werking van het kleed. Wanneer je zithoek bestaat uit afzonderlijke stukken uit verschillende lijnen verdient dit daarom de voorkeur.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 358 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar Jeroen Kraaier ★★★★★
    Ze hebben een bank bij ons gereinigd. communicatie was top, netjes gewerkt in huis en super resultaat (de bank is weer als nieuw). Is in de communicatie … meer met ons ook heel duidelijk en snel geweest. Wij zijn heel tevreden.Service: Intensieve schoonmaak
  • Avatar Marco Baan ★★★★★
    We zijn erg blij met het resultaat. Er zaten flinke kringen in de bank en op sommige plekken zaten hardnekkige vlekken vanwege onze poes...). Maar het … meer is er allemaal uit en dat is echt super. Goede prijs kwaliteit verhouding en de jonge werknemer heeft echt zijn stinkende best gedaan. Zeker aan te bevelen.
  • Avatar C M ★★★★★
    Fijne en super snelle service. Alles is via de app gegaan maar dat ging allemaal prima. Emilien is bij ons geweest. Fijne jonge man, heeft super goed werk … meer geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.