0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Vloerkleed reinigen Delft

Vloerkleed reinigen kosten? stuur een foto via whatsapp: 0639749008 en ontvang een prijsopgave

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Delft

Mobiele cleaners reinigen wel een paar honderd vloerkleden per jaar. Vaak wordt een tapijt in combinatie met een bank gereinigd.
Dit kunnen kleden zijn van ikea tot designer wollen kleden

Dit zijn dan wel parels die wij mogen reinigen.
Mashad kleden uit Iran. Handgeknoopt, vaak tussen de 25 tot wel 50 jaar oud. Met de allerbeste wol soorten van de wereld. Na het reinigen van dit mooie vloerkleed, kwam de vraag kunnen jullie dit ook bij trap bekleding?

Jazeker! We reinigen alle soorten stoffen bekleding. Van bankstel tot tuinkussens en van auto bekleding tot trap bekleding reinigen.

vloerbedekking, trapbekleding: Tapijt zit vol met stoffen, dode huidcellen, huidvetten zand bedenk het maar er het zit in je tapijt. Omdat de gemiddelde stofzuiger oppervlakkig zuigt blijven deze vol met bovengenoemde zitten. Ook hierin is Mobiele cleaners gespecialiseerd, wij reinigen tapijt, vloerbedekking en trapbekleding. Na reinigen ziet deze er niet weer alleen als nieuw uit. Het tapijt is ook weer Hygiënisch schoon!

 

Nog een leuke Tip:

Hoe leg je een kleed neer bij de bank?
Het vloerkleed onder de bank

Met het karpet onder de bank – net onder de voorste poten of helemaal – maak je optimaal gebruik van de verbindende werking van het kleed. Wanneer je zithoek bestaat uit afzonderlijke stukken uit verschillende lijnen verdient dit daarom de voorkeur.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 343 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar Richard Grevinga ★★★★★
    Professionele en adequate terugkoppeling. Goede communicatie en afspraken per app, punctueel en zeer zorgvuldig met onze meubels!Super en zichtbaar eindresultaat, … meer ik kan Mobielcleaners Tilburg van harte aanbevelen!Services: Intensieve schoonmaak, Schoonmaak na verhuizing
  • Avatar Rachel Kolmeijer ★★★★
    Onze eetkamerstoelen laten reinigen en ze zijn weer zo goed als nieuw en weer lekker opgefrist. Zeer tevreden met het resultaat.Service: Intensieve … meer schoonmaak
  • Avatar Maura Lathouwers ★★★★★
    De bank en fauteuil zijn schoongemaakt. Een jaar geleden zelf geprobeerd, maar nooit goed schoon geworden. Nu ziet alles er weer spic en span uit, snelle … meer en goede service!

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.