Bureaustoel weer als nieuw

Voor een fractie van de nieuwprijs

0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bureaustoelen laten reinigen?

Met regelmaat jouw bureaustoelen laten reinigen is een goed idee. Want diverse onderzoeken hebben aangetoond dat een slechte hygiëne van werkplekken bij bedrijven en instellingen leidt tot een verhoogd ziekteverzuim. Met name stoffen kantoorstoelen en kantinestoelen worden vaak overgeslagen bij de schoonmaak terwijl deze bij uitstek veel stof, vuil en bacteriën vasthouden. Veel werknemers eten en drinken achter de PC. De geknoeide drank- en etensresten zorgen er voor dat de stoel een ideale voedingsbodem wordt voor bacteriën.

Steeds wanneer iemand op een vervuilde stoel gaat zitten komen er stof, vuil en bacteriën vrij en worden deze verspreidt in de lucht. Dit kan resulteren in verkoudheid, virusinfecties, allergieën en infecties aan de luchtwegen. Dit alles is eenvoudig te voorkomen door de bureau- en kantinestoelen regelmatig te laten reinigen.

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 229 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Peter Geerlings ★★★★★
  Mijn 2 driezits banken gecleand heel netjes gedaan werken super netjes en zijn heel beleefd een echte aanrader dank je wel mobile cleaning ????Service: Standaard … meer schoonmaakservices
 • Avatar suus van lieshout ★★★★★
  Top bedrijf! Komen hun afspraken na, zijn vriendelijk en proffesioneel en gaan erg vakkundig te werk. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Tot volgend jaar ????Service: In … meertensieve schoonmaak
 • Avatar thijs tullemans ★★★★★
  Prima en snelle dienstverlening. Bankstel is weer als nieuw.Aanrader zonder enige twijfel!Michael gaf ook nog goed advies voor reinigen van onze hoogpolige … meer tapijten, dat we zeker zullen opvolgen.Dank je wel nogmaals.Service: Standaard schoonmaakservices

Bureaustoelen laten reinigen | Prijs

Mobiele Cleaners biedt al een professionele reiniging aan vanaf €7.50 per stoel.

Waarom bureaustoelen laten reinigen?

Bureaustoelen laten reinigen | Aanpak

Wij reinigen alle soorten stoffen kantoorstoelen, waaronder bureaustoelen, directiestoelen, en kantinestoelen. Na een professionele behandeling van Mobiele Cleaners zijn de kantoorstoelen weer heerlijk fris, schoon en hygiënisch.

Kantoorstoelen laten reinigen | Uitleg

 1. 1 Kennismaking en inspectie Op het afgesproken tijdstip komen onze specialisten naar jouw bedrijf om de kantoorstoelen op locatie te reinigen. Voordat we starten met de reiniging inspecteren we de kantoorstoelen. Dit doen we om de reinigingsmethode en reinigingsmiddelen af te stemmen op het soort verontreiniging, de vlekken en het materiaal waarmee de stoelen zijn bekleed.
 2. 2 Voorbehandeling Na het inspecteren kan de behandeling beginnen. De eerste stap is de voorbehandeling. Met onze reinigingsmachine wordt huisstofmijt (en uitwerpselen), stof, huidschilfers en ander vuil los geklopt en direct opgezogen.
 3. 3 Shampooneren en borstelenDaarna starten we met de oppervlaktereiniging. De bekleding van de bureaustoelen wordt volledig ingespoten met een speciale biologische shampoo. Nadat de shampoo goed is ingetrokken wordt de bekleding van de stoelen grondig geborsteld om vastzittend vuil en vlekken los te maken.
 4. 4 Dieptereiniging Als al het vuil en vlekken los zijn geweekt en geborsteld volgt de dieptereiniging. Met een professionele sproei- en extractiemachine wordt er onder hoge druk warm water en een reinigingsmiddel in de bekleding geïnjecteerd. Het water, reinigingsmiddel en al het vuil wordt direct afgezogen en afgevoerd naar een reservoir.
 5. 5 Impregneren (inbegrepen) Bij de meeste aanbieders betaal je een aanzienlijk bedrag extra om de stoelen na reiniging te laten impregneren, bij mobiele Cleaners niet! De speciale reinigingsvloeistof die we gebruiken vormt bij het opdrogen automatisch een vuilafstotende coatinglaag. Daarom is het niet nodig is om de stoelen na reiniging te impregneren.
 6. 6 Tips en advies Asl de stoelen gereinigd zijn bekijken we samen het resultaat. Wij geven je dan ook nog enkele tips mee waarmee je de kantoorstoelen zelf extra lang schoon en fris kunt houden.
 7. 7 Ingebruikname Na de behandeling zijn de kantoorstoelen nog een beetje vochtig. Afhankelijk van de behandelwijze, omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid duurt het gemiddeld 2 tot 3 uur voordat de stoelen weer in gebruik genomen kunnen worden.
 8. 7 Info Wij reinigen bureaustoelen en kantinestoelen voor diverse bedrijven, overheidsinstellingen, scholen, congrescentra en vergaderlocaties. Professionaliteit en betrouwbaarheid zijn voor ons van groot belang. Al onze medewerkers hebben dan ook een veiligheidsscreening ondergaan.

Bureaustoelen laten reinigen | Prijsaanvraag

Is het tijd om de bureaustoelen van jouw bedrijf te laten reinigen? Vraag dan vrijblijvend een prijs op maat aan. Stuur ons een bericht en voeg een of meerdere foto’s van de stoelen toe en laat ons bij voorkeur weten om welk materiaal en welke verontreiniging het gaat.

 1. Stuur ons een bericht Klik hier om ons een bericht te sturen en voeg een of meerdere foto’s van jouw stoelen toe. Het liefst via een WhatsApp bericht, want dit gaat lekker snel en eenvoudig.
 2. Ontvang prijsopgaveAls we jouw bericht hebben ontvangen en de foto’s hebben bekeken sturen we in no time een bericht terug met een vrijblijvend advies en prijs op maat.
 3. Plan afspraakStuur ons een bericht als je een afspraak wilt maken. Jouw stoelen laten reinigen na openingstijd is geen probleem want we werken ook in de avonden en weekenden.

Referentieprojecten | voor en na foto's

Wij zijn werkzaam in heel Nederland!

Wij werken in heel Nederland en zijn de grootste meubelreiniger in de onderstaande regio’s.

Tilburg

Breda

Den Bosch

Eindhoven

Oss

Bergen op Zoom

Roosendaal

Steenbergen

Dordrecht

Rotterdam

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.