Bureaustoelen laten reinigen

Bureaustoelen reinigen

Op deze pagina vind je prijzen, voorbeeldfoto’s van voor en na de behandeling en klantbeoordelingen! 

Bureau- en kantine stoelen zijn de meest vervuilde meubelen op kantoor. Logisch, want deze worden namelijk niet wekelijks gereinigd. Hierdoor ontstaat een ophoping van vuil, bacteriën en huisstofmijt. Dit ziet er niet echt representatief uit, maar vooral kan dit een hoger ziekteverzuim opleveren.

Onze zekerheden

Service en een flexibele houding zitten in ons DNA, Op die manier kunnen wij een uitstekende service bieden tegen een scherp tarief.

Offerte aanvragen

Vraag snel een geheel vrijblijvende offerte aan. Stuur een bericht, het liefst met foto’s, en u ontvangt direct een prijsopgave.

Waarom bureaustoelen reinigen?

Hoe bureaustoel reiniging werkt

  • De specialisten van Mobiele Cleaners komen bij jou op locatie om jouw bureaustoelen te reinigen.
  • Na een snelle inspectie worden de bureaustoelen met een dieptereiniger behandeld. Onze machine klopt stof en huisstofmijt los om het vervolgens af te zuigen.
  • Dan worden de bureaustoelen ingespoten met een speciale shampoo (100% biologisch) en daarna geborsteld.
  • Ten slotte wordt er met een speciale sproei-/extractiemachine onder hoge druk een vloeistof ingespoten en afgezogen. Al het vuil wordt opgevangen in de speciale opvangbak. Je zult schikken wat er vanaf komt!
  • De bureaustoelen zijn na de reiniging een beetje vochtig. Afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid duurt gemiddeld na 2 uur voordat je de bureaustoelen weer kunt gebruiken.

Hoe vuil is mijn bureau–, vergader– of kantinestoel?

Bureaustoelen worden intensief gebruikt en er treden twee soorten vervuiling op: 

  • Vlekken, kringen en stof (dit is wat je ziet).
  • Huidcellen, bacteriën, huisstofmijt (dit is wat je niet ziet).

De meeste bedrijven gaan pas over tot actie wanneer je het vuil zichtbaar wordt. En dit terwijl het gevaar juist schuilt in het vuil je niet ziet!

Zichtbare vervuiling
Hieronder verstaan we vlekken, kringen en stof waardoor de stoelen verkleuren. Een vieze bureaustoel oogt natuurlijk onprofessioneel en het heeft een negatief effect op de medewerkers.

Onzichtbare vervuiling
Niet iedereen denkt er aan maar door het intensieve gebruik van de bureaustoelen schuilen ziekmakers als bacteriën en huisstofmijt in iedere bureaustoel.
Daarnaast natuurlijk stof, huidschilfers en haartjes.

Een mens verliest gemiddeld 300 haren per dag en ongeveer 300.000 huidcellen. Veel van dit organisch materiaal komt terecht op de stoelen. Geef maar eens een flinke klap met de platte hand op een bureaustoel. En niet schrikken van wat er de lucht ingaat!
De stoffen worden ingeademd door uw medewerkers, gevolg: toename van het aantal mensen met astmatische aandoeningen, eczeem, jeukende huid, verstopte neus, hooikoorts, tranende ogen en andere allergieën. Met als resultaat: een grotere kans op ziekteverzuim en lagere productiviteit.

Gelukkig leeft dit bij facilitaire medewerkers en het management van bedrijven. Nieuwe (professionele) stoelen kosten al snel €350,- per stuk. Het reinigen hiervan kost slechts een fractie hiervan!

Wij zijn werkzaam in heel Nederland!

Wij werken in heel Nederland en zijn de grootste meubelreiniger in de onderstaande regio’s.

Tilburg

Breda

Den Bosch

Eindhoven

Oss

Bergen op Zoom

Roosendaal

Steenbergen

Dordrecht

Rotterdam

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Klantbeoordelingen

Hieronder treft u enkele reviews aan van klanten, achtergelaten op de profielpagina van Google Mijn bedrijf. Allemaal tevreden klanten die laaiend enthousiast zijn over Mobiele Cleaners

guest
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anne de Ruyter
Anne de Ruyter
Waardering :
     

Mobiele Cleaners heeft een erg fijne no nonsens aanpak. Michael levert kwaliteit tegen een goede prijs en is daarnaast ook erg vriendelijk.
Verbazingwekkend hoeveel viezigheid er in je eigen spullen zit… Ik raad Mobiele Cleaners zeker aan.

Woonplaats
Tilburg