0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bureaustoelen laten reinigen Geldermalsen

Bij geregeld reinigen van de bureaustoelen, vergaderstoelen , blijkt uit onderzoek het ziekteverzuim 10% lager is

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Geldermalsen

Deze mooie vergaderstoelen worden ook tijdens de lunch gebruikt. Uiteraard krijg je dan de bekende vette raden op de armleuningen en zittingen.

Geen probleem voor onze meubelreiniging specialist, na een diepte reiniging staan de stoelen er weer helemaal clean bij!

En onze vaste klant van https://www.morethanjust.nl/ weer helemaal tevreden.

MoreThanJust.ICT

De kern van

uw zaak

ICT is de smeerolie van je bedrijf. Dat begrijpen we bij MoreThanJust.ICT als geen ander. ICT moet gewoon altijd werken om je bedrijfsprocessen en communicatie ongestoord te kunnen laten verlopen. Met kennis en ervaring als primair gereedschap bieden we slimme, pragmatische en stabiele oplossingen voor ICT-automatisering.
Met het effect wat jij voor ogen hebt. Want als jij blij bent, zijn wij het ook. We gaan meer dan zorgvuldig om met je data en we regelen alles wat je belangrijk vindt. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat maakt ons meer dan gewoon en dat maakt voor jou het verschil.

Zijn jou bureaustoelen, kantinestoelen, vergaderstoelen ook toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Vraag dan snel een vrijblijvende prijsopgave aan!

https://www.mobielecleaners.nl/diensten-prijzen/bureaustoelen-laten-reinigen/

 

Er zijn verschillende redenen om een bureau stoelen te laten reinigen. Een van de belangrijkste redenen is hygiëne. Bureau stoelen komen vaak in contact met huidolie, zweet en stof, en als ze niet regelmatig worden schoongemaakt, kunnen ze een broedplaats worden voor bacteriën en huisstofmijten. Het regelmatig reinigen van bureau stoelen kan ook helpen om de levensduur van de stoel te verlengen door vlekken en verkleuringen te verwijderen. Bovendien kan het ook het uiterlijk van een kantoorruimte verbeteren en een positieve indruk maken op bezoekers.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 324 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar Rachel Kolmeijer ★★★★
    Onze eetkamerstoelen laten reinigen en ze zijn weer zo goed als nieuw en weer lekker opgefrist. Zeer tevreden met het resultaat.Service: Intensieve … meer schoonmaak
  • Avatar Frank Assinck ★★★★★
    Makkelijke communicatie via de app met foto's en flexibel qua tijden ook avonds. Zeer mooi resultaat, beter dan verwacht (beige bank). Investering … meer dubbel en dik waard. We hebben weer een nieuwe bank.
  • Avatar Giovanni Cigognini ★★★★★
    Zeer vriendelijk en professioneel. Netjes op tijd en mijn bank ziet er weer hagelnieuw uit. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanradenService: Intensieve … meer schoonmaak

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.