Jouw meubels weer als nieuw

Voor een fractie van de nieuwprijs.

0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Meubelreiniging Bergen op Zoom

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 352 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Walter Mijnders ★★★★★
  Ik ben buitengewoon tevreden met de diensten van Mobiele Cleaners Meubelreiniging. Hun team van mobiele cleaners heeft mijn meubels en boxspring bedden … meer grondig gereinigd en het resultaat was verbluffend! Mijn meubels zien er weer als nieuw uit en ik ben onder de indruk van hun professionaliteit en toewijding aan kwaliteit. Ik beveel hun diensten ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een diepgaande reiniging van hun huiselijke spullen.
 • Avatar Dennis Kil ★★★★★
  Wij hadden een bank met een paar behoorlijke plekken erin. Wij hebben mobielecleaners gevraagd de gehele bank te reinigen. En wat een resultaat!!!!!!! … meer Ge-wel-dig!!!!! Ze zijn er meerdere uren aan bezig geweest. En alles voor een (vond ik) lage VASTE prijs die vooraf is opgegeven. Dat er veel haren opzaten ivm huisdieren was op de fotos van de aanvraag niet te zien. Maar werkelijk geen extra kosten hierdoor. Voor een mooi bedrag hebben wij weer een "nieuwe" vlekkeloze bank.
  Ik raad mobiele cleaners zeker aan!!!! Nogmaals bedankt!!!
 • Avatar Daisy Berntsen ★★★★★
  Een snelle respons via de whatsapp, zelfs in het weekend en in de avond. De volgende dag kwam er al iemand aan huis om de bank te reinigen. Vriendelijke … meer service met een mooi resultaat. Zeker aan te bevelen.

Wil jij jouw...

 1. Auto-interieur laten reinigen?

  Mobiele Cleaners is gespecialiseerd in het reinigen van het interieur van jouw auto. Op locatie in heel Nederland, dus ook in de regio Bergen Op Zoom (zonder voorrijkosten). Het aanvragen van advies en een prijsopgave is geheel vrijblijvend. Op de pagina “Auto laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 2. Bank of bankstel laten reinigen?

  Ook in de regio Bergen Op Zoom komen wij op locatie jouw bank reinigen (zonder voorrijkosten). Wil jij jouw bank laten reinigen? vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op de pagina “Bank laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 3. Boot, caravan of camper laten reinigen?

  Wij reinigen recreatieve voertuigen zoals boten, campers en caravans op locatie in heel Nederland (zonder voorrijkosten te rekenen). Regelmatig zijn we werkzaam in de regio Bergen Op Zoom dus een afspraak inplannen kan meestal al op korte termijn. Geïnteresseerd? Een prijsopgave en advies aanvragen is vrijblijvend en verplicht jou tot niets. Op de pagina “Boot, camper, caravan laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 4. Kantoorstoelen laten schoonmaken?

  Wij reinigen alle soorten kantoorstoelen waaronder bureaustoelen, directiestoelen, kantinestoelen, etc. Ook in de regio Bergen Op Zoom hebben we al veel tevreden klanten. Neem contact op voor een vrijblijvend advies of prijsopgave. Op de pagina “Kantoorstoelen laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 5. Matras of matrassen laten reinigen?

  Heb jij een matras dat wel eens een goede reiniging kan gebruiken? Wij zijn regelmatig werkzaam in Bergen Op Zoom en een afspraak kan dan ook vaak al op korte termijn gemaakt worden. Vraag geheel vrijblijvend advies en prijsopgave aan. Op de pagina “Matrassen laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 6. Stoelen laten reinigen?

  In de regio Bergen Op Zoom hebben wij al vele stoelen gereinigd, bij particulieren en bedrijven. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Advies of een prijsopgave aanvragen is geheel vrijblijvend. Op de pagina “Stoelen laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 7. Tapijt (vloerbedekking) laten reinigen?

  Is jouw vloerbedekking vaak nog niet versleten maar wel vies? Na een professionele schoonmaakbeurt van Mobiele Cleaners is vrijwel iedere vloerbedekking weer zo goed als nieuw! Vraag vrijblijvend een advies en prijsopgave aan. Op de pagina “Vloerbedekking laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 8. Trap laten reinigen?

  Omdat we regelmatig in de regio Bergen Op Zoom werkzaam zijn is een afspraak vaak al op zeer korte termijn mogelijk. kan jouw trap ook wel een goede reinigingsbeurt gebruiken? Vaag dan=meteen een vrijblijvende prijsopgave aan. Op de pagina “Trap laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

Meubelreiniging: jouw bank laten reinigen?

Meubelreiniging

 • Bergen op Zoom
 • Halsteren
 • Lepelstraat
 • En de rest van Nederland…

Diensten

 • Bank laten reinigen
 • Stoelen reinigen
 • Trap reinigen
 • Vloerbedekking reinigen
 • Tapijt reinigen
 • Caravan, boot, voertuig laten reinigen
 • Matras reinigen

Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Ook in de regio Bergen op Zoom. Met klanten in onder andere Halsteren en Lepelstraat.

Meubelreiniging voor particulieren en zakelijke klanten, bij jou thuis of op kantoor. Wij werken tegen de scherpste prijzen en rekenen geen voorrijkosten! Jouw bank laten reinigen, tapijt of matrassen, ze kunnen nog best een ronde mee. De meubels zijn na een grondige reiniging door Mobiele Cleaners weer zo goed als nieuw! Voor slechts een fractie van de nieuwprijs van de aanschaf van nieuwe meubels.

Ieder project is anders daarom vragen wij je via Whatsapp of het formulier op onze website even een foto van de meubels waarom het gaat door te sturen . Je ontvangt dan heel snel een vrijblijvende prijsopgave van ons! Op onze dienstenpagina’s vind je een overzicht van onze tarieven.

Meubelreiniging prijs voorbeeld

Bank laten reinigen, eetkamerstoelen of andere meubelen tegen scherpste tarieven door Mobiele Cleaners! Voor een fractie van de aanschafprijs van nieuwe meubels!

ProductNieuwprijsKosten v.a.
Meubelreiniging kleine hoekbank€999€89.00
Meubelreiniging grote hoekbank€1599‭€125
Meubelreiniging driezits chaise bank€1100‭€75
Meubelreiniging 6 eetkamerstoelen€900‭€75.00‬
Meubelreiniging eenpersoonsmatras€179€29.95
Meubelreiniging tweepersoonsmatras€249€59.95
Meubelreiniging tweepersoons boxspring€1100€119.95
Meubelreiniging 2 kindermatrassen€300‭€79.90
Er zijn in deze categorie nog geen referenties geplaatst
Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.