Jouw meubels weer als nieuw

Voor een fractie van de nieuwprijs.

0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Meubelreiniging Breda

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 258 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Lenny Terlouw ★★★★★
  De Mobiele cleaners hebben een grondige en zorgvuldige reiniging van onze stoffen hoekbank gedaan. Ze namen ruim de tijd om hem van top tot teen te reinigen. … meer De bank is schoon en ruikt weer helemaal fris. Aardige heren, geven veel tips.Service: Intensieve schoonmaak
 • Avatar Pieter Place ★★★★★
  Snelle en vriendelijke communicatie, komen afspraken na, vriendelijk personeel, bank na 10 jaar weer als nieuw! Heel kundig gereinigd.Service: Intensieve … meer schoonmaak
 • Avatar Kenan Koylu ★★★★★
  Heel fijn en professioneel bedrijf. Contact opgenomen en binnen een week waren ze er, stipt op tijd. Onze bank van 4m bij 3m is weer als nieuw. Ook de … meer rugkussens zijn perfect gereinigd. Dank voor de uitmuntende service. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Wil jij jouw...

 1. Auto-interieur laten reinigen?

  Wij komen jouw auto op locatie reinigen. In heel Nederland, zonder voorrijkosten. We zijn wekelijks werkzaam in Breda dus een afspraak is op korte termijn gepland. Neem vrijblijvend contact op voor info en prijsopgave. Op de pagina “Auto laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 2. Bank of bankstel laten reinigen?

  Woon jij in de regio Breda en wil je jouw bank laten reinigen? Geen probleem, meestal kunnen wij zelfs al binnen 5 werkdagen bij jou op locatie langskomen voor het reinigen van jouw bank. Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op de pagina “Bank laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 3. Boot, caravan of camper laten schoonmaken?

  Wij komen jouw boot, camper of caravan bij jou op locatie reinigen, zonder voorrijkosten. Wekelijks werken wij in de regio Breda dus een afspraak inplannen kan vaak al op korte termijn. Vraag vrijblijvend advies en een prijsopgave aan. Op de pagina “Boot, camper, caravan laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 4. Kantoorstoelen laten reinigen?

  Ook in de Regio Breda reinigden we al voor diverse bedrijven en overheidsinstellingen kantoorstoelen. We reinigen alle soorten kantoorstoelen waaronder bureaustoelen, directiestoelen, kantinestoelen, etc. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. Op de pagina “Kantoorstoelen laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 5. Matras of matrassen laten reinigen?

  Heb je een vies matras dat wel een professionele dieptereiniging kan gebruiken? Wij zijn wekelijks werkzaam in de regio Breda. Vraag vandaag een geheel vrijblijvend advies en prijsopgave aan. Op de pagina “Matrassen laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 6. Stoelen laten reinigen?

  In de regio Breda hebben we al honderden stoelen gereinigd bij particulieren en bedrijven. Met onze professionele reinigingsmethode zijn wij in staat om vrijwel iedere stoel weer 100% schoon te krijgen. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. Op de pagina “Stoelen laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 7. Trap laten reinigen professioneel?

  Na jarenlang gebruik is jouw trap misschien ook wel toe aan een goede reiniging? We zijn wekelijk in de regio Breda werkzaam dus vaak kunnen we al binnen 1 week op afspraak komen! Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. Op de pagina “Trap laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 8. Vloerbedekking (tapijt) laten reinigen?

  Is jouw vloerbedekking vies? Wist je dat vloerbedekking vaak nog lang niet versleten is en dat een professionele reiniging dan wonderen doet? Na een professionele reiniging ziet de vloerbedekking er bijna altijd weer als nieuw uit! Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. Op de pagina “Vloerbedekking laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

Meubelreiniging Breda? o.a. bank laten reinigen Breda en omgeving..

Meubelreiniging Regio Breda

 • Bavel
 • Oosterhout
 • Prinsenbeek
 • Teteringen
 • Ulvenhout
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Zundert
 • En de rest van Nederland…

Diensten

 • Bank laten reinigen
 • Stoelen laten reinigen
 • Trap laten reinigen
 • Vloerbedekking laten reinigen
 • Tapijt laten reinigen
 • Caravan, boot, voertuig reinigen
 • Matras laten reinigen

Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Maar gezien wij in Tilburg gevestigd zijn werken wij voornamelijk in Brabant.

We reizen het hele land door om mensen blij te maken met onze schoonmaakdiensten. We zijn gevestigd in Tilburg en dit is dan ook de regio waar je onze medewerkers het vaakst zult aantreffen.

In de omgeving Breda hebben we veel tevreden klanten, in Breda zelf maar ook in de randgemeenten als Bavel, Prinsenbeek, Teteringen, Ulvenhout, Dongen, Etten-Leur en Zundert.

Meubelreiniging bij jou op locatie, thuis of op de zaak. En dat zonder voorrijkosten. Op onze diensten pagina’s vind je voor elke dienst die wij leveren de prijs. Maar we raden je aan om een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Dat kan verderop deze pagina, per e-mail of nog handiger, met een Whatsapp bericht. We vragen je wel altijd om een foto van je project mee te sturen. Je ontvangt dan vrijwel direct een vrijblijvende prijsopgave van ons!

Prijs voorbeelden bank reinigen

Laat jouw bank of andere stoffen meubels voordelig reinigen door Mobiele Cleaners! Meubels weer fris en als nieuw voor een fractie van de aanschafprijs van nieuwe meubels!

ProductNieuwprijsKosten v.a.
Meubelreiniging kleine hoekbank€999€89.00
Meubelreiniging grote hoekbank€1599‭€125
Meubelreiniging driezits chaise bank€1100‭€75
Meubelreiniging 6 eetkamerstoelen€900‭€75.00‬
Meubelreiniging eenpersoonsmatras€179€29.95
Meubelreiniging tweepersoonsmatras€249€59.95
Meubelreiniging tweepersoons boxspring€1100€119.95
Meubelreiniging 2 kindermatrassen€300‭€79.90

Wij zijn werkzaam in heel Nederland!

Wij werken in heel Nederland en zijn de grootste meubelreiniger in de onderstaande regio’s.

Tilburg

Breda

Den Bosch

Eindhoven

Oss

Bergen op Zoom

Roosendaal

Steenbergen

Dordrecht

Rotterdam

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Zuid-Holland

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.