Jouw meubels weer als nieuw

Voor een fractie van de nieuwprijs.

0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Meubelreiniging Breda

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 352 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Jeroen Kraaier ★★★★★
  Ze hebben een bank bij ons gereinigd. communicatie was top, netjes gewerkt in huis en super resultaat (de bank is weer als nieuw). Is in de communicatie … meer met ons ook heel duidelijk en snel geweest. Wij zijn heel tevreden.Service: Intensieve schoonmaak
 • Avatar Familie VK ★★★★★
  We hebben onze bank laten schoonmaken via dit bedrijf. We hadden last van grote kringen en watervlekken waardoor de bank er opeens heel lelijk uitzag. … meer De klantenservice was heel fijn. Het was heel duidelijk wat ze wel en niet konden betekenen met onze bank. Uiteindelijk kwam er een zeer vriendelijke jongeman die tijdens het proces dingen goed uitlegde en adviezen gaf.De bank zag er ook nog eens heel schoon uit!!5/5 geef ik daardoor, ik raad dit familiebedrijf absoluut aan!!!Service: Intensieve schoonmaak
 • Avatar Jacqueline Van Bruchem ★★★★★
  Snelle reactie op whatsapp bericht.Vloer werd netjes afgedekt en stoelen zijn grondig gereinigd, stoelen zien er weer uit als nieuw.Zeker een aanrader.Service: Inten … meersieve schoonmaak

Wil jij jouw...

 1. Auto-interieur laten reinigen?

  Wij komen jouw auto op locatie reinigen. In heel Nederland, zonder voorrijkosten. We zijn wekelijks werkzaam in Breda dus een afspraak is op korte termijn gepland. Neem vrijblijvend contact op voor info en prijsopgave. Op de pagina “Auto laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 2. Bank of bankstel laten reinigen?

  Woon jij in de regio Breda en wil je jouw bank laten reinigen? Geen probleem, meestal kunnen wij zelfs al binnen 5 werkdagen bij jou op locatie langskomen voor het reinigen van jouw bank. Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Op de pagina “Bank laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 3. Boot, caravan of camper laten schoonmaken?

  Wij komen jouw boot, camper of caravan bij jou op locatie reinigen, zonder voorrijkosten. Wekelijks werken wij in de regio Breda dus een afspraak inplannen kan vaak al op korte termijn. Vraag vrijblijvend advies en een prijsopgave aan. Op de pagina “Boot, camper, caravan laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 4. Kantoorstoelen laten reinigen?

  Ook in de Regio Breda reinigden we al voor diverse bedrijven en overheidsinstellingen kantoorstoelen. We reinigen alle soorten kantoorstoelen waaronder bureaustoelen, directiestoelen, kantinestoelen, etc. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. Op de pagina “Kantoorstoelen laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 5. Matras of matrassen laten reinigen?

  Heb je een vies matras dat wel een professionele dieptereiniging kan gebruiken? Wij zijn wekelijks werkzaam in de regio Breda. Vraag vandaag een geheel vrijblijvend advies en prijsopgave aan. Op de pagina “Matrassen laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 6. Stoelen laten reinigen?

  In de regio Breda hebben we al honderden stoelen gereinigd bij particulieren en bedrijven. Met onze professionele reinigingsmethode zijn wij in staat om vrijwel iedere stoel weer 100% schoon te krijgen. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. Op de pagina “Stoelen laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 7. Trap laten reinigen professioneel?

  Na jarenlang gebruik is jouw trap misschien ook wel toe aan een goede reiniging? We zijn wekelijk in de regio Breda werkzaam dus vaak kunnen we al binnen 1 week op afspraak komen! Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. Op de pagina “Trap laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

 8. Vloerbedekking (tapijt) laten reinigen?

  Is jouw vloerbedekking vies? Wist je dat vloerbedekking vaak nog lang niet versleten is en dat een professionele reiniging dan wonderen doet? Na een professionele reiniging ziet de vloerbedekking er bijna altijd weer als nieuw uit! Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. Op de pagina “Vloerbedekking laten reinigen” vind je alle informatie over deze dienst.

Meubelreiniging Breda? o.a. bank laten reinigen Breda en omgeving..

Meubelreiniging Regio Breda

 • Bavel
 • Oosterhout
 • Prinsenbeek
 • Teteringen
 • Ulvenhout
 • Dongen
 • Etten-Leur
 • Zundert
 • En de rest van Nederland…

Diensten

 • Bank laten reinigen
 • Stoelen laten reinigen
 • Trap laten reinigen
 • Vloerbedekking laten reinigen
 • Tapijt laten reinigen
 • Caravan, boot, voertuig reinigen
 • Matras laten reinigen

Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Maar gezien wij in Tilburg gevestigd zijn werken wij voornamelijk in Brabant.

We reizen het hele land door om mensen blij te maken met onze schoonmaakdiensten. We zijn gevestigd in Tilburg en dit is dan ook de regio waar je onze medewerkers het vaakst zult aantreffen.

In de omgeving Breda hebben we veel tevreden klanten, in Breda zelf maar ook in de randgemeenten als Bavel, Prinsenbeek, Teteringen, Ulvenhout, Dongen, Etten-Leur en Zundert.

Meubelreiniging bij jou op locatie, thuis of op de zaak. En dat zonder voorrijkosten. Op onze diensten pagina’s vind je voor elke dienst die wij leveren de prijs. Maar we raden je aan om een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Dat kan verderop deze pagina, per e-mail of nog handiger, met een Whatsapp bericht. We vragen je wel altijd om een foto van je project mee te sturen. Je ontvangt dan vrijwel direct een vrijblijvende prijsopgave van ons!

Prijs voorbeelden bank reinigen

Laat jouw bank of andere stoffen meubels voordelig reinigen door Mobiele Cleaners! Meubels weer fris en als nieuw voor een fractie van de aanschafprijs van nieuwe meubels!

ProductNieuwprijsKosten v.a.
Meubelreiniging kleine hoekbank€999€89.00
Meubelreiniging grote hoekbank€1599‭€125
Meubelreiniging driezits chaise bank€1100‭€75
Meubelreiniging 6 eetkamerstoelen€900‭€75.00‬
Meubelreiniging eenpersoonsmatras€179€29.95
Meubelreiniging tweepersoonsmatras€249€59.95
Meubelreiniging tweepersoons boxspring€1100€119.95
Meubelreiniging 2 kindermatrassen€300‭€79.90
Referentie
Referentie

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.