Zakelijk

Zakelijke diensten

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze diensten. Voor al deze diensten geldt dat wij de werkzaamheden bij u op locatie komen uitvoeren, op de door u gewenste dag en tijd. vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Voor zakelijke klanten gelden (bulk) kortingen.

Matrassen

Matrasreiniging

Auto

Reiniging van auto's

Bureaustoelen

Bureau-, kantine en kantoorstoelen

Onze zakelijke schoonmaakdiensten:

Stoelen zijn de meest vervuilde meubelen in uw bedrijf. Logisch want deze worden namelijk niet wekelijks gereinigd. Hierdoor ontstaat een ophoping van vuil, bacteriën en huisstofmijt. De medewerkers van Mobiele Cleaners komen uw stoelen weer schoon en fris maken, bij u op locatie en op de door u gewenste dag en tijd.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

  

Een goede hygiëne is natuurlijk ontzettend belangrijk voor uw gasten.
Beddengoed wordt dan ook vaak verschoond, maar aan de matrassen wordt vaak niet gedacht.

De medewerkers van Mobiele Cleaners komen uw matrassen weer helemaal schoon en fris maken. Bij u op locatie op de door u gewenste dag en tijd.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De bioscoop / theater is een magische plek. Er is echter niets magisch aan hoe vies en plakkerig het kan worden. de stoelen krijgen het zwaar te verduren. Dit vraagt om een professionele aanpak.

Of u nu een exclusieve, kleine locatie of een grote bioscoop- of theatervestiging heeft, Mobiele Cleaners heeft de ervaring om kwalitatief resultaat te bieden. En dit tegen de allervoordeligste tarieven!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

U verdient uw geld met het verkopen van auto’s of caravans. Belangrijk is dat u zich bezig kunt houden met uw business!

De huidige consument is kritisch, het aanbod is groot en een eerste indruk van een interieur is dan erg belangrijk! Vies = slecht onderhouden. Dit is de gedachtegang bij de meeste klanten.

Laat daarom Voordelig u handelswaar door ons reinigen.

Mobiele Cleaners is Flexibel, professioneel en de voordeligste van het land.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.