0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bank laten reinigen Den Haag

Bij deze klant in Den Haag hebben we een bank gereinigd. De klant was in eerste instantie zelf aan de slag gegaan met een stoomreiniger en dit had het probleem verergerd.

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Gemeente s-Gravenhage

Stoomreinigers en stoffen bankstellen, het is geen goede combinatie! Doe het niet, want een stoomreiniger blaast het vuil alleen maar dieper in het stof en wanneer je te dicht op de stof werkt kan je deze ook nog eens lelijk beschadigen door de hitte. 

Hoe vaak we het wel niet tegenkomen; een klant waarvan de schoonmoeder met een stoomreiniger de vlekken wel even komt verwijderen.  In eerste instantie lijkt het reinigen met de stoomreiniger te lukken, maar na paar dagen zijn dezelfde vlekken weer terug. Dat komt omdat deze nooit weg zijn geweest. sterker vuil is alleen maar dieper in de stof geblazen. Met een beetje geluk werd de bank niet blijvend beschadigd en is deze te redden met een professionele reinigingsbeurt door Mobiele Cleaners.

Een bank zit vol met stof, huismijt, huidvetten, vuil van knoeien, vuil van buiten, etc. Dit vuil moet er simpelweg uit om de bank goed te kunnen reinigen!

Laat dit doen door een professionele meubelreiger. Na reiniging en impregneren is de bank ook veel makkelijker te onderhouden. Onze meubelreinigingsspecialisten leggen u graag uit hoe u de bank het beste kunt onderhouden.

Onze aanpak bij deze bank:

 • Eerst hebben we de bank grondig gereinigd met onze machine. Deze klopt alle stof en loszittend vuil los en zuigt het direct af.
 • Toen alle losse verontreiniging was verwijderd hebben wij de bank volledig in de shampoo gezet. Dit is een speciale ecologische shampoo voor het reinigen van meubels.
 • Omdat er veel vetvlekken in de bank zaten hebben wij de shampoo extra de tijd gegeven om in te werken. Daarna zijn we gaan borstelen. Hiermee worden zelfs de meest hardnekkige (vet)vlekken losgeweekt en geschrobd.
 • Vervolgens is de bank helemaal doorgespoeld met heet water en een schoonmaakmiddel. Onze professionele meubelreinigingsmachine injecteert onder hoge druk het water en schoonmaakmiddel en zuigt het direct af in de opvangbak.

Woon jij ook in Den haag en kan jouw bank ook wel een goede reiniging gebruiken? Geen probleem want wij werken in heel Nederland en komen op locatie jouw meubel reinigen. Hierbij rekenen we geen voorrijkosten.  Vraag dus vandaag nog advies en een geheel vrijblijvende prijsopgave aan.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 274 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Giovanni Cigognini ★★★★★
  Zeer vriendelijk en professioneel. Netjes op tijd en mijn bank ziet er weer hagelnieuw uit. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanradenService: Intensieve … meer schoonmaak
 • Avatar thijs tullemans ★★★★★
  Prima en snelle dienstverlening. Bankstel is weer als nieuw.Aanrader zonder enige twijfel!Michael gaf ook nog goed advies voor reinigen van onze hoogpolige … meer tapijten, dat we zeker zullen opvolgen.Dank je wel nogmaals.Service: Standaard schoonmaakservices
 • Avatar Sanne Vorst ★★★★★
  Wij hebben vandaag onze hoekbank laten reinigen. Wij hadden deze van mijn tante gekregen maar die heeft 2 honden en 4 katten dus de bank stonk enorm. Na … meer even zoeken kwamen we uit bij mobile cleaning.
  Wat een super bedrijf, ze werken hard, professioneel en geef goed goed advies en zijn ook nog eens gezellig!
  Ze nemen alle tijd voor je. Ik zou dit bedrijf 💯 % aanraden. Over een tijd willen we onze matrassen laten schoonmaken en dan mogen ze zeker terug komen voor een Bakkie en een worstenbroodje :-)
  Groetjes François en Sanne

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.