0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bank laten reinigen Den Haag

Bij deze klant in Den Haag hebben we een bank gereinigd. De klant was in eerste instantie zelf aan de slag gegaan met een stoomreiniger en dit had het probleem verergerd.

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Gemeente s-Gravenhage

Stoomreinigers en stoffen bankstellen, het is geen goede combinatie! Doe het niet, want een stoomreiniger blaast het vuil alleen maar dieper in het stof en wanneer je te dicht op de stof werkt kan je deze ook nog eens lelijk beschadigen door de hitte. 

Hoe vaak we het wel niet tegenkomen; een klant waarvan de schoonmoeder met een stoomreiniger de vlekken wel even komt verwijderen.  In eerste instantie lijkt het reinigen met de stoomreiniger te lukken, maar na paar dagen zijn dezelfde vlekken weer terug. Dat komt omdat deze nooit weg zijn geweest. sterker vuil is alleen maar dieper in de stof geblazen. Met een beetje geluk werd de bank niet blijvend beschadigd en is deze te redden met een professionele reinigingsbeurt door Mobiele Cleaners.

Een bank zit vol met stof, huismijt, huidvetten, vuil van knoeien, vuil van buiten, etc. Dit vuil moet er simpelweg uit om de bank goed te kunnen reinigen!

Laat dit doen door een professionele meubelreiger. Na reiniging en impregneren is de bank ook veel makkelijker te onderhouden. Onze meubelreinigingsspecialisten leggen u graag uit hoe u de bank het beste kunt onderhouden.

Onze aanpak bij deze bank:

 • Eerst hebben we de bank grondig gereinigd met onze machine. Deze klopt alle stof en loszittend vuil los en zuigt het direct af.
 • Toen alle losse verontreiniging was verwijderd hebben wij de bank volledig in de shampoo gezet. Dit is een speciale ecologische shampoo voor het reinigen van meubels.
 • Omdat er veel vetvlekken in de bank zaten hebben wij de shampoo extra de tijd gegeven om in te werken. Daarna zijn we gaan borstelen. Hiermee worden zelfs de meest hardnekkige (vet)vlekken losgeweekt en geschrobd.
 • Vervolgens is de bank helemaal doorgespoeld met heet water en een schoonmaakmiddel. Onze professionele meubelreinigingsmachine injecteert onder hoge druk het water en schoonmaakmiddel en zuigt het direct af in de opvangbak.

Woon jij ook in Den haag en kan jouw bank ook wel een goede reiniging gebruiken? Geen probleem want wij werken in heel Nederland en komen op locatie jouw meubel reinigen. Hierbij rekenen we geen voorrijkosten.  Vraag dus vandaag nog advies en een geheel vrijblijvende prijsopgave aan.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 294 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Reinier Beijer ★★★★★
  Vanaf het moment dat ik een offerte aanvroeg is het kennis en service wat als een rode draad door dit bedrijf gaat.Directe lijnen en daardoor snel een … meer afspraak kunnen maken. De (jonge)vakman nam de tijd om de bank te inspecteren en niet onbelangrijk nam geen risico voor andere meubels en de natuurstenen vloer. Alles netjes afgedekt en twee uur later stond daar de bank die wij 12 jaar eerder gekocht hadden. Absoluut geen vlekken meer te zien en nare luchtjes (ongelukje van de visite) zijn weg.Kortom klasse en daarmee een dikke 5 sterren waardering !!Service: Intensieve schoonmaak
 • Avatar Jacqueline Hoogerheijde ★★★★★
  De kussens en kleden van onze caravan laten reinigen. Echt Perfect!! Ze zijn brandschoon en ruiken weer lekker fris.Mobiele cleaners is een klein familiebedrijf … meer met hart voor hun zaak. Super klantvriendelijke mensen.Snel antwoord, goede service, perfect resultaat tegen een goede prijs. Echt een aanraderService: Intensieve schoonmaak
 • Avatar janita van zeijl ★★★★★
  Hele snelle en vriendelijke service.
  Eerste contact was snel en vriendelijk. Er lag snel een duidelijk plan wat binnen 3 dagen uitgevoerd kon worden.
  Onze
  … meer 6zits-hoekbank was met 2 uur weer als nieuw gepoetst door een vriendelijke/nette en professionele jongeman.
  Zeker een aanrader om met dit zaken te doen!
  Ben zeer tevreden

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.