0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

bank laten reinigen Limburg Kerkrade

Bankstel moest er weer mooi bijstaan voor de foto verkoop woning via Funda

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Kerkrade

Je laat een nieuw huis bouwen, tot die tijd woon je nog in je oude huis.

Dan is het  moment je oude huis verkocht moet gaan worden. Er komt een makelaar die foto’s komt maken zodat je huis op https://www.funda.nl/ gezet kan worden..goede foto’s zijn dan belangrijk! Oh die bank dat kan echt niet op de foto hoor 😅
Geen probleem voor Mobiele cleaners Meubelreiniging 💪
Melkvlekken, limonade, eten, huidvet transparantie ect er zat er allemaal in. en moest er weer allemaal uit! even een plan van aanpak kopje koffie en aan de slag
Nadat het bankstel goed stof vrij is gemaakt, hebben we een diepte Reiniging uitgevoerd.
Zie het als het voorwas programma. (Wel het belangrijkste gedeelte) na goed inwrijven en borstelen hebben we de bank een eerste keer doorgespoeld en halen we het oppervlakkige vuil er al uit.
aangezien er dieper vuil in zat is deze behandeling nogmaals uitgevoerd. het is altijd leuk de bakken met vuil we er uit halen even te laten zien. Nog niet helemaal naar ons zin, dus een speciale ontvetter ingespoten, weer inwrijven en borstelen…Als laatste hebben we met dubbele machines de bank weer helemaal doorgespoeld, luchtbehandeling en beschermcoating aangebracht.
Kijk zo kan de bank  op de foto 👍🏻 (en het huis is al verkocht!)

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 272 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Sanne Vorst ★★★★★
  Wij hebben vandaag onze hoekbank laten reinigen. Wij hadden deze van mijn tante gekregen maar die heeft 2 honden en 4 katten dus de bank stonk enorm. Na … meer even zoeken kwamen we uit bij mobile cleaning.
  Wat een super bedrijf, ze werken hard, professioneel en geef goed goed advies en zijn ook nog eens gezellig!
  Ze nemen alle tijd voor je. Ik zou dit bedrijf 💯 % aanraden. Over een tijd willen we onze matrassen laten schoonmaken en dan mogen ze zeker terug komen voor een Bakkie en een worstenbroodje :-)
  Groetjes François en Sanne
 • Avatar Nathan Lärche ★★★★★
  We hebben onze complete zithoek van zo'n 10 jaar oud laten reinigen en impregneren. Deze is enorm opgeknapt en we zijn erg blij met het resultaat. … meer Nette en snelle service, aardige en professionele mensen! Aanrader!
 • Avatar Dina ★★★★★
  Me bankstel zat vol vlekken, ondanks ik het zelf heb proberen schoon te maken en apparatuur voor heb gehuurd om het er uit te krijgen. Toch een laatste … meer kans gegeven en mobiel cleaners ingeschakeld. En me bankstel is wee als nieuw toen we hem kochten. Geen vlek te zien, ook als er een vlekje op komt nu dan is de met een nat doekje zo weg te krijgen door de na behandeling. Heeft me geld bespaart door geen nieuwe bank te kopen. Vertrouwelijke mensen en ze geven goed advies. Was het zeker waard

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.