0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

bank laten reinigen Limburg Kerkrade

Bankstel moest er weer mooi bijstaan voor de foto verkoop woning via Funda

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Kerkrade

Je laat een nieuw huis bouwen, tot die tijd woon je nog in je oude huis.

Dan is het  moment je oude huis verkocht moet gaan worden. Er komt een makelaar die foto’s komt maken zodat je huis op https://www.funda.nl/ gezet kan worden..goede foto’s zijn dan belangrijk! Oh die bank dat kan echt niet op de foto hoor 😅
Geen probleem voor Mobiele cleaners Meubelreiniging 💪
Melkvlekken, limonade, eten, huidvet transparantie ect er zat er allemaal in. en moest er weer allemaal uit! even een plan van aanpak kopje koffie en aan de slag
Nadat het bankstel goed stof vrij is gemaakt, hebben we een diepte Reiniging uitgevoerd.
Zie het als het voorwas programma. (Wel het belangrijkste gedeelte) na goed inwrijven en borstelen hebben we de bank een eerste keer doorgespoeld en halen we het oppervlakkige vuil er al uit.
aangezien er dieper vuil in zat is deze behandeling nogmaals uitgevoerd. het is altijd leuk de bakken met vuil we er uit halen even te laten zien. Nog niet helemaal naar ons zin, dus een speciale ontvetter ingespoten, weer inwrijven en borstelen…Als laatste hebben we met dubbele machines de bank weer helemaal doorgespoeld, luchtbehandeling en beschermcoating aangebracht.
Kijk zo kan de bank  op de foto 👍🏻 (en het huis is al verkocht!)

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 294 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar D van der Burgt ★★★★★
    Ik ben zeer tevreden over het werk van Mobiele Cleaners Meubelreiniging. De bank is mooi schoon geworden en de geleverde service is buitengewoon! Ik beveel … meer ze van harte aan.
  • Avatar William Van Bavel ★★★★★
    Wat een goede service.Caravan gekocht, maar bleek dat de dealer de kussens en matrassen niet gereinigd had en daar wij week later weekend weg wilde, maar … meer niet zonder dat alles goed gereinigd was, Zondags contact opgenomen met mobiele cleaners en uitgelegd over hoe of wat.Gelijk reactie terug: mevrouw, we zitten wel propvol aankomende week, maar we kunnen morgenavond (maandagavond) om 19:00 wel tijd voor u maken.Zo gezegd zo gedaan, maandags 19:00 waren ze er en hebben top werk afgeleverd.Een wereld van verschil de kussens van de rondrit en de matrassen ook heerlijk schoon en fris.Kunnen genieten van weekend weg in schone caravan.Keep up the good work ????????????????dikke tienZeker verdiend.
  • Avatar Marli Peeters ★★★★★
    Onze hoekbank + vloerkleed grondig laten reinigen en het resultaat is dat ze er weer als nieuw uitziien. Goede snelle service, professioneel, netjes, vriendelijk … meer en waar voor je geld. Kortom, het bedrijf is een aanrader!

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.