0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bank laten reinigen Schiedam

In Schiedam hebben we een bank gereinigd met veel limonade vlekken en waterkringen door verkeerd reinigen

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Schiedam

In Schiedam hebben we een bank gereinigd, die vol met limonade en waterkringen zat (de schuldigen uiteraard de kids haha) Dit klopt deels!

Wat we dagelijks zien is wanneer er een vlek of limonade valt om een bank, het eerste gedaan wordt is flink wrijven met een vochtige doek op de vlek en klaar. Door de natte plek droogt naar het drogen ontstaan er kringen. Vaak is een sopje van water en een alkalivrije zeep, bijvoorbeeld groene zeep al voldoende. Belangrijk hier in niet slechts de vlek aan te pakken , maar even de hele zitting meenemen. Zo droogt de zitting egaal op en krijg je geen kringen. Uiteraard op een geven moment werkt dit niet meer, dan zit de bank gewoon te vol met stof, huidvetten, transpiratie ect.

Je kunt dan de hele dag blijven wrijven , maar het vuil moet er gewoonweg simpel uit! don’ts: ga niet met een stoomapparaat aan de gang van de buurvrouw (je blaast het vuil alleen maar dieper) en in het slechtste geval brand je de stof! Ga niet met HG producten aan de slag (hebben een fantastische marketing) maar zeer slechte resultaten. Gebruik eigenlijk nooit een middel waar wondervlekken verwijderbaar op staat.

Do´s : Bel een professionele Meubelreiniger! Mobiele cleaners komt gelukkig niet alleen je bank reinigen in Schiedam. We komen in heel Nederland.

Tip: kijk bij het boeken van een professionele meubelreiniging bedrijf altijd even of er een kvk op de website vermeld staat, of het bedrijf aangemeld is bij google bedrijf (je kunt dat zien of er reviews bekend zijn)

Onze aanpak bij deze bank:

 • Eerst hebben we de bank grondig gereinigd met onze machine. Deze klopt alle stof en loszittend vuil los en zuigt het direct af.
 • Toen alle losse verontreiniging was verwijderd hebben wij de bank volledig in de shampoo gezet. Dit is een speciale ecologische shampoo voor het reinigen van meubels.
 • Omdat er veel vetvlekken in de bank zaten hebben wij de shampoo extra de tijd gegeven om in te werken en daarna zijn we gaan borstelen. Hiermee worden zelfs de meest hardnekkige (vet)vlekken losgeweekt en geschrobd.
 • Vervolgens is de bank helemaal doorgespoeld met heet water en een schoonmaakmiddel. Onze professionele meubelreinigingsmachine injecteer onder hoge druk het water en schoonmaakmiddel en zuigt het direct af in de opvangbak.
 • Tijdens het spoelen wordt er een beschermcoating aangebracht.

 

 

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 294 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar thijs tullemans ★★★★★
  Prima en snelle dienstverlening. Bankstel is weer als nieuw.Aanrader zonder enige twijfel!Michael gaf ook nog goed advies voor reinigen van onze hoogpolige … meer tapijten, dat we zeker zullen opvolgen.Dank je wel nogmaals.Service: Standaard schoonmaakservices
 • Avatar Alfons van Tongeren ★★★★★
  Keurige jongeman heeft ons goed geholpen en uitgebreid de tijd genomen voor goede reiniging van bankstel en autobekleding. Omdat hij niet zeker wist of … meer de autostoelen goed schoon zouden worden heeft hij eerst (kosteloos) 1 stoel gedaan en na mijn akkoord doorgegaan met de rest.
 • Avatar Kenan Koylu ★★★★★
  Heel fijn en professioneel bedrijf. Contact opgenomen en binnen een week waren ze er, stipt op tijd. Onze bank van 4m bij 3m is weer als nieuw. Ook de … meer rugkussens zijn perfect gereinigd. Dank voor de uitmuntende service. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.