0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bank laten reinigen Schiedam

In Schiedam hebben we een bank gereinigd met veel limonade vlekken en waterkringen door verkeerd reinigen

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Schiedam

In Schiedam hebben we een bank gereinigd, die vol met limonade en waterkringen zat (de schuldigen uiteraard de kids haha) Dit klopt deels!

Wat we dagelijks zien is wanneer er een vlek of limonade valt om een bank, het eerste gedaan wordt is flink wrijven met een vochtige doek op de vlek en klaar. Door de natte plek droogt naar het drogen ontstaan er kringen. Vaak is een sopje van water en een alkalivrije zeep, bijvoorbeeld groene zeep al voldoende. Belangrijk hier in niet slechts de vlek aan te pakken , maar even de hele zitting meenemen. Zo droogt de zitting egaal op en krijg je geen kringen. Uiteraard op een geven moment werkt dit niet meer, dan zit de bank gewoon te vol met stof, huidvetten, transpiratie ect.

Je kunt dan de hele dag blijven wrijven , maar het vuil moet er gewoonweg simpel uit! don’ts: ga niet met een stoomapparaat aan de gang van de buurvrouw (je blaast het vuil alleen maar dieper) en in het slechtste geval brand je de stof! Ga niet met HG producten aan de slag (hebben een fantastische marketing) maar zeer slechte resultaten. Gebruik eigenlijk nooit een middel waar wondervlekken verwijderbaar op staat.

Do´s : Bel een professionele Meubelreiniger! Mobiele cleaners komt gelukkig niet alleen je bank reinigen in Schiedam. We komen in heel Nederland.

Tip: kijk bij het boeken van een professionele meubelreiniging bedrijf altijd even of er een kvk op de website vermeld staat, of het bedrijf aangemeld is bij google bedrijf (je kunt dat zien of er reviews bekend zijn)

Onze aanpak bij deze bank:

 • Eerst hebben we de bank grondig gereinigd met onze machine. Deze klopt alle stof en loszittend vuil los en zuigt het direct af.
 • Toen alle losse verontreiniging was verwijderd hebben wij de bank volledig in de shampoo gezet. Dit is een speciale ecologische shampoo voor het reinigen van meubels.
 • Omdat er veel vetvlekken in de bank zaten hebben wij de shampoo extra de tijd gegeven om in te werken en daarna zijn we gaan borstelen. Hiermee worden zelfs de meest hardnekkige (vet)vlekken losgeweekt en geschrobd.
 • Vervolgens is de bank helemaal doorgespoeld met heet water en een schoonmaakmiddel. Onze professionele meubelreinigingsmachine injecteer onder hoge druk het water en schoonmaakmiddel en zuigt het direct af in de opvangbak.
 • Tijdens het spoelen wordt er een beschermcoating aangebracht.

 

 

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 358 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Dina ★★★★★
  Me bankstel zat vol vlekken, ondanks ik het zelf heb proberen schoon te maken en apparatuur voor heb gehuurd om het er uit te krijgen. Toch een laatste … meer kans gegeven en mobiel cleaners ingeschakeld. En me bankstel is wee als nieuw toen we hem kochten. Geen vlek te zien, ook als er een vlekje op komt nu dan is de met een nat doekje zo weg te krijgen door de na behandeling. Heeft me geld bespaart door geen nieuwe bank te kopen. Vertrouwelijke mensen en ze geven goed advies. Was het zeker waard
 • Avatar Hannie Sleegers ★★★★★
  Na lange rijd opgeslagen zitbanken opgeslagen te hebben, zagen we dat er 2 grote vlekken inzaten. Het leken wel bleekvlekken.Eerlijk en vriendelijk konden … meer ze geen garantie geven omdat de herkomst vlekken onbekend was. Maar ongelooflijk ze zijn er uit. Ze zien er uit als nieuw. Iedereen stast perplex hoe mooi ze weer zijn. Hartelijk dank en kan jullie iedereen aanbevelen. Hannie Sleegers Valkenswaard
 • Avatar Dian Scheepers ★★★★★
  Het bedrijf heeft mij een halfuur voor de afgesproken tijd gebeld dat zij onderweg waren zodat ik tijd had om van mijn werk naar huis te komen en niet … meer een hele dag vrij hoefde te nemen.
  Roel is een aardige beleefde jongeman die vlot zijn werk heeft gedaan .
  Ook gaf hij nog tips wat erg fijn was.
  Mijn bed kan er weer even tegenaan en is heerlijk fris en schoon geworden.
  En dit alles voor een schappelijke prijs.
  Prima service !

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.