0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bank Oegstgeest hond urine reinigen

Bij deze bank kwam de hond nooit op de bank…Of misschien toch wel

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Gemeente Oegstgeest

Een paar ongelukjes zitten zo in je mooie bank. Vooral de ongelukken bij honden of katten urine kan voor nare luchtjes veroorzaken in je mooie bankstel.

Wanneer er in de bank sowieso al veel algemene vuil zit (zoals stof, huismijt, huidvetten transpiratie) wordt het extra lastig reinigen. Je kunt dan bij katten of honden urine allerlei middeltjes over de bank heen gaan spuiten, dit blijft maskeren. Urine zal er eerst uit moeten voor je een goede urine behandeling op je bank kan uitvoeren.

Daarom hebben we deze bank eerst is even lekker stofvrij gemaakt, hierna korte urine voorbehandeling, spoelen en daarna weer in onze speciale voorwas gezet. Na inwerking worden de spieren van onze meubelreiniging specialisten goed ingezet. en word de bank goed ingewreven. Klaar voor onze speciale borstelmachines om zo nog dieper het vuil los te maken. Nu dit achter de rug is willen we uiteraard al dit vuil uit de stof en kussens krijgen. Hier hebben we professionele apparatuur voor. Die trekt werkelijk alle narigheid uit de bank (zwarte bakken) De reactie is dan ook vaak bij onze klanten, NEEE komt dit uit mijn bank? hebben we hier op gezeten? jazeker! maar nu dan ook niet meer. Na een reiniging van onze meubelreiniging specialist is de bank 100% hygiënisch schoon. Als laatste hebben we nog een Urine behandeling uitgevoerd en laten we altijd nog een extra nabehandeling voor de klant achter.

Heb jij ook een bank met honden, katten of uiteraard mensen urine? Geen probleem neem contact op en je ontvangt een prijsopgave of je nu in Katwijk, Noordwijk of Geleen woont we reinigen meubels door heel Nederland.Vraag dus vandaag nog een vrijblijvende prijsopgave

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 355 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Bianca van Hoof ★★★★★
  Uiterst tevreden over de geleverde dienst. Er wordt zeer secuur gewerkt. Ze zijn 2 uur bezig geweest met het reinigen van ons bankstel.
  De prijs is echt
  … meer niet teveel voor het geleverde werk. Afspraak ging gemakkelijk via whatsapp. Aanrader!
 • Avatar Elsbeth ★★★★★
  Onze bank is vakkundig gereinigd en enorm opgefrist. De verwachtingen vooraf rondom een vlek in de bekleding waren realistisch. Uiteindelijk is het resultaat … meer beter dan verwacht. Fijn ook dat communicatie vooraf vlot verliep. En de prijs was ook nog eens scherp. Ik heb ook offertes gehad die meer dan het dubbele voorstelden. Kortom topservice en ik zou het zeker aanbevelen!
 • Avatar Femke d'Herripon ★★★★★
  Onze banken zijn weer als nieuw! Uitermate tevreden met het resultaat! Gezellige medewerker die niet eerder wegging voordat het helemaal schoon was!Service: Standaar … meerd schoonmaakservices

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.