0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bank reinigen Leidschendam-Voorburg

Hond heeft de bank overgenomen, wij hebben de hond weer uit de bank gehaald met een flinke reiniging😁

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Leidschendam

Een hond die de bank over heeft  overgenomen😜 Zelf hadden we een Bordeauxdog die onze banken ook heerlijk vond liggen. Had de duurste honden kussens / manden voor hem gekocht en altijd weer stiekem op de bank. Elke avond werden de eetkamerstoelen op de bang gelegd zodat hij er niet op ging liggen. Liep een keertje bij een klant van ons   Kringloop Tilburg en zag daar een mooie oude chesterfield Fauteuil staan. Op de gok kocht ik deze , zette hem in de gang en (King) deze is van jou! Hij klom erop en probleem was over 🥳 hij heeft nooit meer naar onze banken omgekeken. Honden vinden het fijn om op ooghoogte alles in de gaten te houden. Al is het vaak onze eigen schuld want wat is nou fijner je trouwe viervoeter gezellig naast je te hebben liggen. Hoe gezellig het ook is, ze zitten vol met vuiligheid. Rondje met regenachtig weer is een bank vol met narigheid.

Gelukkig hebben wij bij Mobiele cleaners hier veel ervaring mee en krijgen we je bankstel weer zo goed als nieuw. En vooral zeer belangrijk 100% hygiënisch schoon!

Klimt jou hond ook op de bank en mag deze wel eens gereinigd worden? en woon je niet in Leidschendam-Voorburg? Geen probleem want wij komen door heel Nederland meubelreiniging uitvoeren.

 

Ben je benieuw waarom het beter zou zijn je hond niet op de bank te laten, hierbij een linkje met de uitleg ervan. (Blijft gezellig hoor😉)

7 redenen waarom jouw hond eigenlijk best vies is

https://www.quest.nl/natuur/dieren/a28771448/7-redenen-waarom-jouw-hond-eigenlijk-best-vies-is/#:~:text=1.,binnengehouden%20gemiddeld%2059.000%20bacteri%C3%ABn%20bevat.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 294 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar S. vd Dries ★★★★★
  Grote hoekbank laten reinigen en het resultaat was top! Ze zijn snel en vakkundig te werk gegaan en zijn ook de hoekjes & losse kussentjes niet vergeten.. … meer
  De prijs is ook heel goed, dus over een tijdje bel ik ze weer voor onze andere bank :) Aanraders!
 • Avatar suus van lieshout ★★★★★
  Top bedrijf! Komen hun afspraken na, zijn vriendelijk en proffesioneel en gaan erg vakkundig te werk. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Tot volgend jaar ????Service: In … meertensieve schoonmaak
 • Avatar Brigitte B ★★★★★
  Zeer tevreden met het resultaat.Bank ziet er weer als nieuw uit!Ik plaatst niet snel een review maar dit bedrijf heeft 5 sterren dik verdiend! Bedankt … meer voor de schone bank!

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.