0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bank reinigen Leidschendam-Voorburg

Hond heeft de bank overgenomen, wij hebben de hond weer uit de bank gehaald met een flinke reiniging😁

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Leidschendam

Een hond die de bank over heeft  overgenomen😜 Zelf hadden we een Bordeauxdog die onze banken ook heerlijk vond liggen. Had de duurste honden kussens / manden voor hem gekocht en altijd weer stiekem op de bank. Elke avond werden de eetkamerstoelen op de bang gelegd zodat hij er niet op ging liggen. Liep een keertje bij een klant van ons   Kringloop Tilburg en zag daar een mooie oude chesterfield Fauteuil staan. Op de gok kocht ik deze , zette hem in de gang en (King) deze is van jou! Hij klom erop en probleem was over 🥳 hij heeft nooit meer naar onze banken omgekeken. Honden vinden het fijn om op ooghoogte alles in de gaten te houden. Al is het vaak onze eigen schuld want wat is nou fijner je trouwe viervoeter gezellig naast je te hebben liggen. Hoe gezellig het ook is, ze zitten vol met vuiligheid. Rondje met regenachtig weer is een bank vol met narigheid.

Gelukkig hebben wij bij Mobiele cleaners hier veel ervaring mee en krijgen we je bankstel weer zo goed als nieuw. En vooral zeer belangrijk 100% hygiënisch schoon!

Klimt jou hond ook op de bank en mag deze wel eens gereinigd worden? en woon je niet in Leidschendam-Voorburg? Geen probleem want wij komen door heel Nederland meubelreiniging uitvoeren.

 

Ben je benieuw waarom het beter zou zijn je hond niet op de bank te laten, hierbij een linkje met de uitleg ervan. (Blijft gezellig hoor😉)

7 redenen waarom jouw hond eigenlijk best vies is

https://www.quest.nl/natuur/dieren/a28771448/7-redenen-waarom-jouw-hond-eigenlijk-best-vies-is/#:~:text=1.,binnengehouden%20gemiddeld%2059.000%20bacteri%C3%ABn%20bevat.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 358 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Norbert Faessen ★★★★★
  Vandaag alle kussens van de rondzit van onze caravan laten reinigen. Michael was exact op het afgesproken tijdstip aanwezig en heeft onze kussens met licht … meer crème bekleding keurig gereinigd en behandeld met een vuilafstotend product. Zien er weer als nieuw uit. Zeer tevreden en zeker een aanrader !
 • Avatar Familie VK ★★★★★
  We hebben onze bank laten schoonmaken via dit bedrijf. We hadden last van grote kringen en watervlekken waardoor de bank er opeens heel lelijk uitzag. … meer De klantenservice was heel fijn. Het was heel duidelijk wat ze wel en niet konden betekenen met onze bank. Uiteindelijk kwam er een zeer vriendelijke jongeman die tijdens het proces dingen goed uitlegde en adviezen gaf.De bank zag er ook nog eens heel schoon uit!!5/5 geef ik daardoor, ik raad dit familiebedrijf absoluut aan!!!Service: Intensieve schoonmaak
 • Avatar Bianca van Hoof ★★★★★
  Uiterst tevreden over de geleverde dienst. Er wordt zeer secuur gewerkt. Ze zijn 2 uur bezig geweest met het reinigen van ons bankstel.
  De prijs is echt
  … meer niet teveel voor het geleverde werk. Afspraak ging gemakkelijk via whatsapp. Aanrader!

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.