0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bank reinigen Leidschendam-Voorburg

Hond heeft de bank overgenomen, wij hebben de hond weer uit de bank gehaald met een flinke reiniging😁

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Leidschendam

Een hond die de bank over heeft  overgenomen😜 Zelf hadden we een Bordeauxdog die onze banken ook heerlijk vond liggen. Had de duurste honden kussens / manden voor hem gekocht en altijd weer stiekem op de bank. Elke avond werden de eetkamerstoelen op de bang gelegd zodat hij er niet op ging liggen. Liep een keertje bij een klant van ons   Kringloop Tilburg en zag daar een mooie oude chesterfield Fauteuil staan. Op de gok kocht ik deze , zette hem in de gang en (King) deze is van jou! Hij klom erop en probleem was over 🥳 hij heeft nooit meer naar onze banken omgekeken. Honden vinden het fijn om op ooghoogte alles in de gaten te houden. Al is het vaak onze eigen schuld want wat is nou fijner je trouwe viervoeter gezellig naast je te hebben liggen. Hoe gezellig het ook is, ze zitten vol met vuiligheid. Rondje met regenachtig weer is een bank vol met narigheid.

Gelukkig hebben wij bij Mobiele cleaners hier veel ervaring mee en krijgen we je bankstel weer zo goed als nieuw. En vooral zeer belangrijk 100% hygiënisch schoon!

Klimt jou hond ook op de bank en mag deze wel eens gereinigd worden? en woon je niet in Leidschendam-Voorburg? Geen probleem want wij komen door heel Nederland meubelreiniging uitvoeren.

 

Ben je benieuw waarom het beter zou zijn je hond niet op de bank te laten, hierbij een linkje met de uitleg ervan. (Blijft gezellig hoor😉)

7 redenen waarom jouw hond eigenlijk best vies is

https://www.quest.nl/natuur/dieren/a28771448/7-redenen-waarom-jouw-hond-eigenlijk-best-vies-is/#:~:text=1.,binnengehouden%20gemiddeld%2059.000%20bacteri%C3%ABn%20bevat.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 328 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Dennis Kil ★★★★★
  Wij hadden een bank met een paar behoorlijke plekken erin. Wij hebben mobielecleaners gevraagd de gehele bank te reinigen. En wat een resultaat!!!!!!! … meer Ge-wel-dig!!!!! Ze zijn er meerdere uren aan bezig geweest. En alles voor een (vond ik) lage VASTE prijs die vooraf is opgegeven. Dat er veel haren opzaten ivm huisdieren was op de fotos van de aanvraag niet te zien. Maar werkelijk geen extra kosten hierdoor. Voor een mooi bedrag hebben wij weer een "nieuwe" vlekkeloze bank.
  Ik raad mobiele cleaners zeker aan!!!! Nogmaals bedankt!!!
 • Avatar Natacha Pinas ★★★★★
  Goede kwaliteit en top service! Harde werkers, zeer kundig en netjes in de communicatie. Tips en trucs voor de toekomst meegekregen. Ik zou ze aanbevelen!Service: In … meertensieve schoonmaak
 • Avatar Marjolein Kooijman ★★★★★
  Op zeer korte termijn kon de medewerker al komen om onze bank grondig te reinigen, hier waren wij al erg blij mee.Vriendelijk personeel, de bank is weer … meer als nieuw en wij hebben goed advies gekregen om de bank schoon te houden of te maken!Al met al zeer tevreden klanten!

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.