0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bank reinigen Leidschendam-Voorburg

Hond heeft de bank overgenomen, wij hebben de hond weer uit de bank gehaald met een flinke reiniging😁

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Leidschendam

Een hond die de bank over heeft  overgenomen😜 Zelf hadden we een Bordeauxdog die onze banken ook heerlijk vond liggen. Had de duurste honden kussens / manden voor hem gekocht en altijd weer stiekem op de bank. Elke avond werden de eetkamerstoelen op de bang gelegd zodat hij er niet op ging liggen. Liep een keertje bij een klant van ons   Kringloop Tilburg en zag daar een mooie oude chesterfield Fauteuil staan. Op de gok kocht ik deze , zette hem in de gang en (King) deze is van jou! Hij klom erop en probleem was over 🥳 hij heeft nooit meer naar onze banken omgekeken. Honden vinden het fijn om op ooghoogte alles in de gaten te houden. Al is het vaak onze eigen schuld want wat is nou fijner je trouwe viervoeter gezellig naast je te hebben liggen. Hoe gezellig het ook is, ze zitten vol met vuiligheid. Rondje met regenachtig weer is een bank vol met narigheid.

Gelukkig hebben wij bij Mobiele cleaners hier veel ervaring mee en krijgen we je bankstel weer zo goed als nieuw. En vooral zeer belangrijk 100% hygiënisch schoon!

Klimt jou hond ook op de bank en mag deze wel eens gereinigd worden? en woon je niet in Leidschendam-Voorburg? Geen probleem want wij komen door heel Nederland meubelreiniging uitvoeren.

 

Ben je benieuw waarom het beter zou zijn je hond niet op de bank te laten, hierbij een linkje met de uitleg ervan. (Blijft gezellig hoor😉)

7 redenen waarom jouw hond eigenlijk best vies is

https://www.quest.nl/natuur/dieren/a28771448/7-redenen-waarom-jouw-hond-eigenlijk-best-vies-is/#:~:text=1.,binnengehouden%20gemiddeld%2059.000%20bacteri%C3%ABn%20bevat.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 272 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Jeroen Kraaier ★★★★★
  Ze hebben een bank bij ons gereinigd. communicatie was top, netjes gewerkt in huis en super resultaat (de bank is weer als nieuw). Is in de communicatie … meer met ons ook heel duidelijk en snel geweest. Wij zijn heel tevreden.Service: Intensieve schoonmaak
 • Avatar D van der Burgt ★★★★★
  Ik ben zeer tevreden over het werk van Mobiele Cleaners Meubelreiniging. De bank is mooi schoon geworden en de geleverde service is buitengewoon! Ik beveel … meer ze van harte aan.
 • Avatar Ronald van Loon ★★★★★
  We hebben 14 fauteuils laten reinigen. Er was nog even twijfel of het linnen was, maar bij aankomst was dat niet zo dus Emilien kon aan het werk. 10 gebroken … meer wit en 4 antraciet eetkamerstoelen. Buiten op de veranda alles keurig gereinigd, binnen was geen optie vertelde Emilien zou veel te vochtig worden. Na uren van reinigen hebben wij weer keurige stoelen waar we erg blij mee zijn. Keurig op tijd en voor een nette prijs.
  Michael en Emilien dank jullie wel voor de goede en nette service.
  Vriendelijke groet
  Ronald van Loon
  Dirksland

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.