0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bankstel reinigen Maastricht

In Maastricht reinigden we deze ernstig vervuilde bank. Naast braaksel en urine was de bank gaan schimmelen omdat deze maanden buiten had gestaan. Zie het resultaat, de bank is weer zo goed als nieuw!

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Maastricht

Soms heb je een opdracht een bank of ander meubelstuk te reinigen  waar wij zelfs even denken (waar te beginnen) Het is dan ook soms een Prestige om een klus tot een schoon en fris einde te brengen. Zo ook deze hoekbank in Maastricht. Naast standaard vuil had deze bank braaksel vlekken, urine vlekken en lucht hiervan door een ziek kindje. Omdat de bank erg bleef stinken was de bank naar buiten gezet. (weliswaar onder een open afdakje) maar liefst 6 maanden… Dit betekende dat er naast eerder genoemde vlekken en vuil ook inmiddels schimmel in de bank was gekomen. Schimmel is zoals je weet erg slecht voor de gezondheid, en daarnaast zeer lastig te reinigen.
Mijn collega en ik keken elkaar aan en dachten allebei het zelfde. Deze bank gaan we eens flink aanpakken en zorgen dat de bank na 6 maanden buiten gewoon weer in de woonkamer kan komen te staan. Dit is dan ook gebeurt zoals je kan zien op de foto´s. Na een flinke stofvrij maken van de bank, is deze in de voorwas gezet (zie het een beetje of de bank in een mobiele wasmachine gaat) na inwerken zijn we flink met borstels aan de gang gegaan (tussentijds) verschillende malen doorgespoeld en de behandeling weer opnieuw uitgevoerd. Tijdens maar ook na de reiniging hebben we een speciale lucht en Urine behandeling uitgevoerd (wij zijn hier uniek in Nederland) aangezien de behandeling niet alleen zeer effectief is maar ook 100% veilig voor mens en dier. (deze behandeling is de enige die bijvoorbeeld in verzorgingshuizen of ziekenhuizen uitgevoerd mag worden)

Met de stralende ogen van onze klant, rij je naar de volgende klant met een zeer fijn gevoel. Wat hebben we toch een mooie job!

Woon je ook in Maastricht of een andere plaats in Limburg en wil je ook graag je bank gereinigd hebben?

Vraag dus vandaag nog advies en een geheel vrijblijvende prijsopgave aan. (wij komen in heel Nederland)

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 272 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar Familie VK ★★★★★
    We hebben onze bank laten schoonmaken via dit bedrijf. We hadden last van grote kringen en watervlekken waardoor de bank er opeens heel lelijk uitzag. … meer De klantenservice was heel fijn. Het was heel duidelijk wat ze wel en niet konden betekenen met onze bank. Uiteindelijk kwam er een zeer vriendelijke jongeman die tijdens het proces dingen goed uitlegde en adviezen gaf.De bank zag er ook nog eens heel schoon uit!!5/5 geef ik daardoor, ik raad dit familiebedrijf absoluut aan!!!Service: Intensieve schoonmaak
  • Avatar Peter Geerlings ★★★★★
    Mijn 2 driezits banken gecleand heel netjes gedaan werken super netjes en zijn heel beleefd een echte aanrader dank je wel mobile cleaning ????Service: Standaard … meer schoonmaakservices
  • Avatar Marieke De Groot ★★★★★
    Top bedrijf! Ik kreeg supersnel een offerte per WhatsApp, via de WhatsApp ook meteen een afspraak gepland. Twee aardige mannen kwamen keurig op tijd en … meer waren in een uurtje klaar met de bank en de fauteuil. Het resultaat is ook geweldig. Ik ruikt het heerlijk. Echt heel blij dat we dit hebben laten doen.

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.