0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bankstel reinigen Maastricht

In Maastricht reinigden we deze ernstig vervuilde bank. Naast braaksel en urine was de bank gaan schimmelen omdat deze maanden buiten had gestaan. Zie het resultaat, de bank is weer zo goed als nieuw!

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Maastricht

Soms heb je een opdracht een bank of ander meubelstuk te reinigen  waar wij zelfs even denken (waar te beginnen) Het is dan ook soms een Prestige om een klus tot een schoon en fris einde te brengen. Zo ook deze hoekbank in Maastricht. Naast standaard vuil had deze bank braaksel vlekken, urine vlekken en lucht hiervan door een ziek kindje. Omdat de bank erg bleef stinken was de bank naar buiten gezet. (weliswaar onder een open afdakje) maar liefst 6 maanden… Dit betekende dat er naast eerder genoemde vlekken en vuil ook inmiddels schimmel in de bank was gekomen. Schimmel is zoals je weet erg slecht voor de gezondheid, en daarnaast zeer lastig te reinigen.
Mijn collega en ik keken elkaar aan en dachten allebei het zelfde. Deze bank gaan we eens flink aanpakken en zorgen dat de bank na 6 maanden buiten gewoon weer in de woonkamer kan komen te staan. Dit is dan ook gebeurt zoals je kan zien op de foto´s. Na een flinke stofvrij maken van de bank, is deze in de voorwas gezet (zie het een beetje of de bank in een mobiele wasmachine gaat) na inwerken zijn we flink met borstels aan de gang gegaan (tussentijds) verschillende malen doorgespoeld en de behandeling weer opnieuw uitgevoerd. Tijdens maar ook na de reiniging hebben we een speciale lucht en Urine behandeling uitgevoerd (wij zijn hier uniek in Nederland) aangezien de behandeling niet alleen zeer effectief is maar ook 100% veilig voor mens en dier. (deze behandeling is de enige die bijvoorbeeld in verzorgingshuizen of ziekenhuizen uitgevoerd mag worden)

Met de stralende ogen van onze klant, rij je naar de volgende klant met een zeer fijn gevoel. Wat hebben we toch een mooie job!

Woon je ook in Maastricht of een andere plaats in Limburg en wil je ook graag je bank gereinigd hebben?

Vraag dus vandaag nog advies en een geheel vrijblijvende prijsopgave aan. (wij komen in heel Nederland)

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 358 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar Marjolein Kooijman ★★★★★
    Op zeer korte termijn kon de medewerker al komen om onze bank grondig te reinigen, hier waren wij al erg blij mee.Vriendelijk personeel, de bank is weer … meer als nieuw en wij hebben goed advies gekregen om de bank schoon te houden of te maken!Al met al zeer tevreden klanten!
  • Avatar Frank Assinck ★★★★★
    Makkelijke communicatie via de app met foto's en flexibel qua tijden ook avonds. Zeer mooi resultaat, beter dan verwacht (beige bank). Investering … meer dubbel en dik waard. We hebben weer een nieuwe bank.
  • Avatar Femke d'Herripon ★★★★★
    Onze banken zijn weer als nieuw! Uitermate tevreden met het resultaat! Gezellige medewerker die niet eerder wegging voordat het helemaal schoon was!Service: Standaar … meerd schoonmaakservices

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.