0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Kantine vergaderstoelen reinigen Beneden-Leeuwen

Kantine vergaderstoelen en bankstel reinigen Beneden-Leeuwen gelegen in het Land van Maas en Waal, tussen Tiel, Nijmegen en Oss.

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Gemeente West Maas en Waal

Vakantieboerderij ‘Olpoda’ is een huiselijke en met sfeer ingerichte boerderij voor groepen tot 28 personen, gelegen in het Land van Maas en Waal tussen Tiel, Nijmegen en Oss.
Een kindvriendelijke accommodatie waar ook volwassenen zich thuis voelen. Met 10 slaapkamers is dit een ideale locatie voor het houden van een familiereünie, vakantie, cursus, etc.

Er komen dus heel veel mensen op deze schitterende accommodatie af, en dat geeft uiteraard van allerlei soorten vlekken in het meubilair.

Je kunt dan compleet nieuwe meubilair kopen, of er voor kiezen om de meubels met enige regelmaat professioneel te laten reinigen. Dit is een voordelige en duurzame oplossing.

Onze werkzaamheden
Bij leuke opdracht hebben we verschillende soorten kantinestoelen en het bankstel in de ontvangstruimte gereinigd. Naast stof waren deze verontreinigd door huidvetten, drank- en vetvlekken.

 • Eerst hebben we de bank en stoelen grondig gereinigd met onze machine. Deze klopt alle stof en loszittend vuil los en zuigt het direct af.
 • Toen alle losse verontreiniging was verwijderd hebben wij de bank volledig in de shampoo gezet. Dit is een speciale ecologische shampoo voor het reinigen van meubels.
 • Omdat er veel vetvlekken in de bank zaten hebben wij de shampoo extra de tijd gegeven om in te werken en daarna zijn we gaan borstelen. Hiermee worden zelfs de meest hardnekkige (vet)vlekken losgeweekt en geschrobd.
 • Vervolgens zijn de bank en stoelen helemaal doorgespoeld met heet water en een schoonmaakmiddel. Onze professionele meubelreinigingsmachine injecteer onder hoge druk het water en schoonmaakmiddel en zuigt het direct af in de opvangbak.

Bent u ook benieuwd wat Mobiele cleaners voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan vandaag nog advies en een geheel vrijblijvende prijsopgave aan.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 272 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Dennis Kil ★★★★★
  Wij hadden een bank met een paar behoorlijke plekken erin. Wij hebben mobielecleaners gevraagd de gehele bank te reinigen. En wat een resultaat!!!!!!! … meer Ge-wel-dig!!!!! Ze zijn er meerdere uren aan bezig geweest. En alles voor een (vond ik) lage VASTE prijs die vooraf is opgegeven. Dat er veel haren opzaten ivm huisdieren was op de fotos van de aanvraag niet te zien. Maar werkelijk geen extra kosten hierdoor. Voor een mooi bedrag hebben wij weer een "nieuwe" vlekkeloze bank.
  Ik raad mobiele cleaners zeker aan!!!! Nogmaals bedankt!!!
 • Avatar carola van halen ★★★★★
  Dit bedrijf 'doet wat het beloofd'.
  Goede communicatie en komt zijn afspraken na.
  Onze bank ziet er weer uit als van ouds, of eigenlijk, als
  … meer nieuw.
  Ze hebben oog voor het product, dekken alles netjes af en zijn zeer vriendelijk.
  Kan iedereen het adviseren om door dit bedrijf je bank te laten reinigen.
 • Avatar Pieter Place ★★★★★
  Snelle en vriendelijke communicatie, komen afspraken na, vriendelijk personeel, bank na 10 jaar weer als nieuw! Heel kundig gereinigd.Service: Intensieve … meer schoonmaak

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.