0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Kantine vergaderstoelen reinigen Beneden-Leeuwen

Kantine vergaderstoelen en bankstel reinigen Beneden-Leeuwen gelegen in het Land van Maas en Waal, tussen Tiel, Nijmegen en Oss.

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Gemeente West Maas en Waal

Vakantieboerderij ‘Olpoda’ is een huiselijke en met sfeer ingerichte boerderij voor groepen tot 28 personen, gelegen in het Land van Maas en Waal tussen Tiel, Nijmegen en Oss.
Een kindvriendelijke accommodatie waar ook volwassenen zich thuis voelen. Met 10 slaapkamers is dit een ideale locatie voor het houden van een familiereünie, vakantie, cursus, etc.

Er komen dus heel veel mensen op deze schitterende accommodatie af, en dat geeft uiteraard van allerlei soorten vlekken in het meubilair.

Je kunt dan compleet nieuwe meubilair kopen, of er voor kiezen om de meubels met enige regelmaat professioneel te laten reinigen. Dit is een voordelige en duurzame oplossing.

Onze werkzaamheden
Bij leuke opdracht hebben we verschillende soorten kantinestoelen en het bankstel in de ontvangstruimte gereinigd. Naast stof waren deze verontreinigd door huidvetten, drank- en vetvlekken.

 • Eerst hebben we de bank en stoelen grondig gereinigd met onze machine. Deze klopt alle stof en loszittend vuil los en zuigt het direct af.
 • Toen alle losse verontreiniging was verwijderd hebben wij de bank volledig in de shampoo gezet. Dit is een speciale ecologische shampoo voor het reinigen van meubels.
 • Omdat er veel vetvlekken in de bank zaten hebben wij de shampoo extra de tijd gegeven om in te werken en daarna zijn we gaan borstelen. Hiermee worden zelfs de meest hardnekkige (vet)vlekken losgeweekt en geschrobd.
 • Vervolgens zijn de bank en stoelen helemaal doorgespoeld met heet water en een schoonmaakmiddel. Onze professionele meubelreinigingsmachine injecteer onder hoge druk het water en schoonmaakmiddel en zuigt het direct af in de opvangbak.

Bent u ook benieuwd wat Mobiele cleaners voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan vandaag nog advies en een geheel vrijblijvende prijsopgave aan.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 294 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar D van der Burgt ★★★★★
  Ik ben zeer tevreden over het werk van Mobiele Cleaners Meubelreiniging. De bank is mooi schoon geworden en de geleverde service is buitengewoon! Ik beveel … meer ze van harte aan.
 • Avatar Roel Bekkers ★★★★★
  Een zeer goede prijs t.o.v. de concurrentie. Aardige mensen die alles netjes afdekken. Daarnaast werd alles uitgelegd en is de bank boven verwachting gereinigd. … meer En dat voor die prijs.
 • Avatar Anne de Ruyter ★★★★★
  Mobiele Cleaners heeft een erg fijne no nonsens aanpak. Michael levert kwaliteit tegen een goede prijs en is daarnaast ook erg vriendelijk.Verbazingwekkend … meer hoeveel viezigheid er in je eigen spullen zit... Ik raad Mobiele Cleaners zeker aan.

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.