0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Kantine vergaderstoelen reinigen Beneden-Leeuwen

Kantine vergaderstoelen en bankstel reinigen Beneden-Leeuwen gelegen in het Land van Maas en Waal, tussen Tiel, Nijmegen en Oss.

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Gemeente West Maas en Waal

Vakantieboerderij ‘Olpoda’ is een huiselijke en met sfeer ingerichte boerderij voor groepen tot 28 personen, gelegen in het Land van Maas en Waal tussen Tiel, Nijmegen en Oss.
Een kindvriendelijke accommodatie waar ook volwassenen zich thuis voelen. Met 10 slaapkamers is dit een ideale locatie voor het houden van een familiereünie, vakantie, cursus, etc.

Er komen dus heel veel mensen op deze schitterende accommodatie af, en dat geeft uiteraard van allerlei soorten vlekken in het meubilair.

Je kunt dan compleet nieuwe meubilair kopen, of er voor kiezen om de meubels met enige regelmaat professioneel te laten reinigen. Dit is een voordelige en duurzame oplossing.

Onze werkzaamheden
Bij leuke opdracht hebben we verschillende soorten kantinestoelen en het bankstel in de ontvangstruimte gereinigd. Naast stof waren deze verontreinigd door huidvetten, drank- en vetvlekken.

 • Eerst hebben we de bank en stoelen grondig gereinigd met onze machine. Deze klopt alle stof en loszittend vuil los en zuigt het direct af.
 • Toen alle losse verontreiniging was verwijderd hebben wij de bank volledig in de shampoo gezet. Dit is een speciale ecologische shampoo voor het reinigen van meubels.
 • Omdat er veel vetvlekken in de bank zaten hebben wij de shampoo extra de tijd gegeven om in te werken en daarna zijn we gaan borstelen. Hiermee worden zelfs de meest hardnekkige (vet)vlekken losgeweekt en geschrobd.
 • Vervolgens zijn de bank en stoelen helemaal doorgespoeld met heet water en een schoonmaakmiddel. Onze professionele meubelreinigingsmachine injecteer onder hoge druk het water en schoonmaakmiddel en zuigt het direct af in de opvangbak.

Bent u ook benieuwd wat Mobiele cleaners voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan vandaag nog advies en een geheel vrijblijvende prijsopgave aan.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 328 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Rossanna Sanginario ★★★★★
  Enige tijd geleden zijn mijn bank, stoelen en tapijt gereinigd. Dit ging heel professioneel en snel, erg fijn en na afloop schone meubels. Zou mobiele … meer cleaners zeker aanraden!
 • Avatar janita van zeijl ★★★★★
  Hele snelle en vriendelijke service.
  Eerste contact was snel en vriendelijk. Er lag snel een duidelijk plan wat binnen 3 dagen uitgevoerd kon worden.
  Onze
  … meer 6zits-hoekbank was met 2 uur weer als nieuw gepoetst door een vriendelijke/nette en professionele jongeman.
  Zeker een aanrader om met dit zaken te doen!
  Ben zeer tevreden
 • Avatar Dian Scheepers ★★★★★
  Het bedrijf heeft mij een halfuur voor de afgesproken tijd gebeld dat zij onderweg waren zodat ik tijd had om van mijn werk naar huis te komen en niet … meer een hele dag vrij hoefde te nemen.
  Roel is een aardige beleefde jongeman die vlot zijn werk heeft gedaan .
  Ook gaf hij nog tips wat erg fijn was.
  Mijn bed kan er weer even tegenaan en is heerlijk fris en schoon geworden.
  En dit alles voor een schappelijke prijs.
  Prima service !

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.