0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Mega vieze bank reinigen Rotterdam

Deze klant uit Rotterdam was aan het twijfelen of hij een nieuwe bank zou moeten aanschaffen. Want reinigen, had dat nog wel zin? Zelfs in dit geval bleek het een goede keuze, zoals je kunt aan de foto’s van voor en na de reiniging.

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Rotterdam

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Op deze foto’s van voor en na reiniging kun je perfect zien hoe grondig de professionele meubelreinigers van Mobiele Cleaners te werk gaan bij het reinigen van jouw bank. Door onze uitgebreide reinigingsmethode (diepte- én oppervlaktereiniging) krijgen wij zelfs banken schoon waarvan je op het eerste gezicht zou denken dat deze niet meer te redden zijn.

Deze bank wordt heel intensief gebruikt, er wordt op gegeten en gedronken en hierbij was er veelvuldig geknoeid. De klant had daarom een grand foulard over de bank heen gelegd. Toen hij deze er na enige tijd vanaf haalde was het probleem alleen nog maar verergerd. Door het afdekken van een bank gaat deze ‘zweten’ en dit veroorzaakt nog meer ellende. Zoals je op de foto’s loont het altijd de moeite om ook wanneer je twijfelt contact op te nemen met Mobiele Cleaners. Voor advies op het aanvragen van een prijsopgave kun je altijd vrijblijvend bij ons terecht.

Belangrijk; let op dieptereiniging bank
Veel van onze concurrenten gaan lang niet zo grondig te werk en doen alleen een oppervaktereiniging waardoor er super veel vuiligheid achterblijft in de bank. Met name in de regio Rotterdam zijn er bedrijven werkzaam die voor een laag tarief een (slechte) reiniging aanbieden. Let daar dus altijd op wanneer je een meubelreinigingsbedrijf uitzoekt.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 352 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Dennis Kil ★★★★★
  Wij hadden een bank met een paar behoorlijke plekken erin. Wij hebben mobielecleaners gevraagd de gehele bank te reinigen. En wat een resultaat!!!!!!! … meer Ge-wel-dig!!!!! Ze zijn er meerdere uren aan bezig geweest. En alles voor een (vond ik) lage VASTE prijs die vooraf is opgegeven. Dat er veel haren opzaten ivm huisdieren was op de fotos van de aanvraag niet te zien. Maar werkelijk geen extra kosten hierdoor. Voor een mooi bedrag hebben wij weer een "nieuwe" vlekkeloze bank.
  Ik raad mobiele cleaners zeker aan!!!! Nogmaals bedankt!!!
 • Avatar Linda Fleuren ★★★★
  De bank is schoon geworden tevreden mee niet alle vlekken waren eruit gegaan ( hondenafscheiding ) na het schoonmaken ruikt de bank wel naar niet echt … meer lekker lijkt wel een geur van sigaretten gecombineerd met een geur middeltje wat ze er in doen!
 • Avatar Tessa Cornet ★★★★★
  Super blij met het geleverde resultaat van onze bank hij is weer als nieuw!!Vriendelijke jongen veel verstand van het goede werk wat hij leverde.Ook gaf … meer hij nog een paar goede tips! Echt een aanrader mobiele Cleaners!!Service: Intensieve schoonmaak

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.