0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Meubelreiniging bij bedrijven (The House Of Cool)

Hij House of Cool reinigen we met regelmaat verschillende soorten vintage meubels zodat deze meubels weer jaren in een industrieel interieur mee kunnen gaan.

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Gemeente Tilburg

Mobiele Cleaners werkt in opdracht voor veel bedrijven door heel Nederland. Van overheidsinstellingen tot verzorgingshuizen, B&B’s en hotels. We reinigen bureaustoelen, banken, tapijten en matrassen.  Wekelijks reinigen wij ook vele m2 vloerbedekking voor verschillende bedrijven. Een van die mooie bedrijven is onze vaste klant The House Of Cool in Tilburg.


Over The House Of Cool

The House Of Cool is een groothandel in “cool stuff”; Meubels en decoratieve objecten in de categorieën vintage, design, industrieel, antiek, verzamelobjecten en rariteiten. Een jong bedrijf met jonge mensen en frisse ideeën! Onze klanten zijn over de hele wereld te vinden en deze bedienen wij zowel face 2 face als online. Ons warehouse is gevestigd in een industrieel pand in Tilburg, vanwaar wij onze groothandel runnen. Daarnaast hebben we een showroom om onze klanten te ontvangen. Deze ligt direct gelegen aan het warehouse. Check out onze website www.thehouseofcool.nl of volg ons op insta! (@hocnl) In nauwe samenwerking met: Wij zijn DELVERS! Delvers spitten naar bruikbare & recyclebare elementen uit afvalstromen, overbodige voorraad & inventaris. Wij delven op duurzame wijze naar goederen en materialen en geven deze weer een tweede leven door hergebruik of recycling.

Tip! Elke vrijdag kan je hier terecht als particulier. Wanneer je echt iets bijzonders op design, vintage of industrieel gebied moet je echt hier langs gaan!

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 358 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Bodil de Gouw ★★★★★
  Onze bank was écht smerig. Helaas door een slecht geregelde opslaglocatie waren er muizenuitwerpselen op de bank en ons vloerkleed.
  Ze deden er absoluut
  … meer niet vies of moeilijk over en hebben beiden keurig netjes schoongemaakt.
  Erg snelle reacties, fijn nauw contact dus & ze waren er zelfs eerder dan afgesproken. Ook wanneer wij dit tijdstip helaas niet haalden, ging de meneer eventjes tanken en kwam hij zonder opmerkingen weer vrolijk terug om te beginnen.
  Wat een topservice en weer heerlijke schone meubels. Het is weer net als nieuw! Vind dit bedrijf écht een aanrader! Bedankt. We zijn enorm blij.
 • Avatar Hannie Sleegers ★★★★★
  Na lange rijd opgeslagen zitbanken opgeslagen te hebben, zagen we dat er 2 grote vlekken inzaten. Het leken wel bleekvlekken.Eerlijk en vriendelijk konden … meer ze geen garantie geven omdat de herkomst vlekken onbekend was. Maar ongelooflijk ze zijn er uit. Ze zien er uit als nieuw. Iedereen stast perplex hoe mooi ze weer zijn. Hartelijk dank en kan jullie iedereen aanbevelen. Hannie Sleegers Valkenswaard
 • Avatar Sanne Vorst ★★★★★
  Wij hebben vandaag onze hoekbank laten reinigen. Wij hadden deze van mijn tante gekregen maar die heeft 2 honden en 4 katten dus de bank stonk enorm. Na … meer even zoeken kwamen we uit bij mobile cleaning.
  Wat een super bedrijf, ze werken hard, professioneel en geef goed goed advies en zijn ook nog eens gezellig!
  Ze nemen alle tijd voor je. Ik zou dit bedrijf 💯 % aanraden. Over een tijd willen we onze matrassen laten schoonmaken en dan mogen ze zeker terug komen voor een Bakkie en een worstenbroodje :-)
  Groetjes François en Sanne

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.