0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Tip: Waarom nooit met een stoomreiniger je banken of stoelen te reinigen

Waarom nooit met een stoommachine / stoomreiniger je banken of stoelen te reinigen…of beter te verpesten!

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Nederland

waarom niet met een stoommachine / stoomreiniger  je bank reinigen?

Geregeld komen wij bij klanten die zelf eerst bezig zijn geweest met een stoommachine….(daarom even deze tip tussendoor) Er zijn een aantal redenen waarom het niet aanbevolen is om een stoommachine te gebruiken voor het reinigen van een bank. Ten eerste kan de hitte van de stoom de stof van de bank beschadigen, vooral als deze van synthetische materialen is gemaakt. Ten tweede kan de stoom vuil en vocht achterlaten, wat kan leiden tot schimmel- en schimmelvorming. Ten derde kan de stoom niet diep genoeg in de vezels van de bank doordringen om deze grondig te reinigen.

Kan ik HG producten gebruiken voor vlekken in mijn bank of stoelen?

 

Het is inderdaad niet aanbevolen om HG producten te gebruiken om uw bank te reinigen. HG producten zijn vaak bedoeld voor specifieke oppervlakken zoals tegels, vloeren, badkamers en keukens en zijn mogelijk te sterk voor stoffen oppervlakken zoals banken. Het is beter om een mildere, speciaal voor stoffen ontworpen reinigingsmiddel te gebruiken om uw bank schoon te maken. een veilige manier is bijvoorbeeld groene zeep van driehoek.https://www.driehoekzeep.nl   

waarom je bank of stoelen laten reinigen?

Er zijn verschillende redenen om banken of stoelen te laten reinigen. Een van de belangrijkste redenen is hygiëne. Banken en stoelen worden vaak intensief gebruikt en kunnen daardoor snel vies worden. Door regelmatig te reinigen, kun je ervoor zorgen dat ze hygiënisch blijven en dat er geen bacteriën of schimmels aanwezig zijn. Een andere reden is om de levensduur van de meubelstukken te verlengen. Door vlekken en vuil te verwijderen, voorkom je dat ze beschadigd raken en dat de stof sneller slijt.

De kosten van een nieuwe bank kunnen variëren afhankelijk van het type bank, de grootte, de materialen en de fabrikant. Een eenvoudige bank kan al verkrijgbaar zijn vanaf enkele honderden euro’s, terwijl een hoogwaardige, designer bank duizenden euro’s kan kosten.

De kosten van een bank laten reinigen zijn beduidend lager! (milieu vriendelijker) vraag daarom snel een vrijblijvende prijsopgave aan: stuur een foto via whatsapp: 0639749008 en ontvang razend snel een voordelige All in tarief prijsopgave…(dus niet wat vele bedrijven doen, allerlei extra kosten achteraf berekenen)

 

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 309 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Tessa Cornet ★★★★★
  Super blij met het geleverde resultaat van onze bank hij is weer als nieuw!!Vriendelijke jongen veel verstand van het goede werk wat hij leverde.Ook gaf … meer hij nog een paar goede tips! Echt een aanrader mobiele Cleaners!!Service: Intensieve schoonmaak
 • Avatar Dennis Kil ★★★★★
  Wij hadden een bank met een paar behoorlijke plekken erin. Wij hebben mobielecleaners gevraagd de gehele bank te reinigen. En wat een resultaat!!!!!!! … meer Ge-wel-dig!!!!! Ze zijn er meerdere uren aan bezig geweest. En alles voor een (vond ik) lage VASTE prijs die vooraf is opgegeven. Dat er veel haren opzaten ivm huisdieren was op de fotos van de aanvraag niet te zien. Maar werkelijk geen extra kosten hierdoor. Voor een mooi bedrag hebben wij weer een "nieuwe" vlekkeloze bank.
  Ik raad mobiele cleaners zeker aan!!!! Nogmaals bedankt!!!
 • Avatar thijs tullemans ★★★★★
  Prima en snelle dienstverlening. Bankstel is weer als nieuw.Aanrader zonder enige twijfel!Michael gaf ook nog goed advies voor reinigen van onze hoogpolige … meer tapijten, dat we zeker zullen opvolgen.Dank je wel nogmaals.Service: Standaard schoonmaakservices

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.