0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Tip: Waarom nooit met een stoomreiniger je banken of stoelen te reinigen

Waarom nooit met een stoommachine / stoomreiniger je banken of stoelen te reinigen…of beter te verpesten!

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Nederland

waarom niet met een stoommachine / stoomreiniger  je bank reinigen?

Geregeld komen wij bij klanten die zelf eerst bezig zijn geweest met een stoommachine….(daarom even deze tip tussendoor) Er zijn een aantal redenen waarom het niet aanbevolen is om een stoommachine te gebruiken voor het reinigen van een bank. Ten eerste kan de hitte van de stoom de stof van de bank beschadigen, vooral als deze van synthetische materialen is gemaakt. Ten tweede kan de stoom vuil en vocht achterlaten, wat kan leiden tot schimmel- en schimmelvorming. Ten derde kan de stoom niet diep genoeg in de vezels van de bank doordringen om deze grondig te reinigen.

Kan ik HG producten gebruiken voor vlekken in mijn bank of stoelen?

 

Het is inderdaad niet aanbevolen om HG producten te gebruiken om uw bank te reinigen. HG producten zijn vaak bedoeld voor specifieke oppervlakken zoals tegels, vloeren, badkamers en keukens en zijn mogelijk te sterk voor stoffen oppervlakken zoals banken. Het is beter om een mildere, speciaal voor stoffen ontworpen reinigingsmiddel te gebruiken om uw bank schoon te maken. een veilige manier is bijvoorbeeld groene zeep van driehoek.https://www.driehoekzeep.nl   

waarom je bank of stoelen laten reinigen?

Er zijn verschillende redenen om banken of stoelen te laten reinigen. Een van de belangrijkste redenen is hygiëne. Banken en stoelen worden vaak intensief gebruikt en kunnen daardoor snel vies worden. Door regelmatig te reinigen, kun je ervoor zorgen dat ze hygiënisch blijven en dat er geen bacteriën of schimmels aanwezig zijn. Een andere reden is om de levensduur van de meubelstukken te verlengen. Door vlekken en vuil te verwijderen, voorkom je dat ze beschadigd raken en dat de stof sneller slijt.

De kosten van een nieuwe bank kunnen variëren afhankelijk van het type bank, de grootte, de materialen en de fabrikant. Een eenvoudige bank kan al verkrijgbaar zijn vanaf enkele honderden euro’s, terwijl een hoogwaardige, designer bank duizenden euro’s kan kosten.

De kosten van een bank laten reinigen zijn beduidend lager! (milieu vriendelijker) vraag daarom snel een vrijblijvende prijsopgave aan: stuur een foto via whatsapp: 0639749008 en ontvang razend snel een voordelige All in tarief prijsopgave…(dus niet wat vele bedrijven doen, allerlei extra kosten achteraf berekenen)

 

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 358 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar Rachel Kolmeijer ★★★★
    Onze eetkamerstoelen laten reinigen en ze zijn weer zo goed als nieuw en weer lekker opgefrist. Zeer tevreden met het resultaat.Service: Intensieve … meer schoonmaak
  • Avatar Randolf Maaswinkel ★★★★★
    Ik heb dit bedrijf gevraagd of ze onze bank konden reinigen. Binnen een dag kreeg ik een offerte met een hele goeie prijs. Binnen een week is onze bank … meer keurig en professioneel gereinigd.Michael denkt mee werkt netjes heeft respect voor je spullen en dekt alles heel netjes af.Hij legt netjes uit wat hij doet en waarom.Met ruim een uur hadden we weer een fris ruikende en schone bank.Ik zou mobiele cleaners zeker aanbevelen!
  • Avatar Natacha Pinas ★★★★★
    Goede kwaliteit en top service! Harde werkers, zeer kundig en netjes in de communicatie. Tips en trucs voor de toekomst meegekregen. Ik zou ze aanbevelen!Service: In … meertensieve schoonmaak

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.