0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Witte bank reinigen Vught

Deze witte microvezel bank was 16 jaar oud kon wel wat liefde gebruiken. Na een professionele reiniging kan de bank waarschijnlijk nog eens 16 jaar mee!

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Gemeente Vught

Niets is mooier dan een witte bank, maar dan moet deze alleen wel mooi wit zijn.

Dit was een heerlijke bank om te mogen reinigen. De bank was al 16 jaar oud maar van een goede kwaliteit microvezel. Alleen had de bank na 16 jaar simpelweg wat liefde nodig.

En dat heeft deze bank dan ook gekregen van Mobiele Cleaners, en zie het resultaat! Deze bank kan waarschijnlijk nog 16 jaar mee!

Onze aanpak bij deze bank

 • Eerst hebben we de bank grondig gereinigd met onze machine. Deze klopt alle stof en loszittend vuil los en zuigt het direct af.
 • Toen alle losse verontreiniging was verwijderd hebben wij de bank volledig in de shampoo gezet. Dit is een speciale ecologische shampoo voor het reinigen van meubels.
 • Omdat er veel vetvlekken in de bank zaten hebben wij de shampoo extra de tijd gegeven om in te werken en daarna zijn we gaan borstelen. Hiermee worden zelfs de meest hardnekkige (vet)vlekken losgeweekt en geschrobd.
 • Vervolgens is de bank helemaal doorgespoeld met heet water en een schoonmaakmiddel. Onze professionele meubelreinigingsmachine injecteer onder hoge druk het water en schoonmaakmiddel en zuigt het direct af in de opvangbak. Tijdens re reiniging spoelen we een beschermcoating door de stof. Deze maakt het een stuk makkelijker toekomstige vlekken te behandelen.

Gemiddeld komen we de eerste keer een bank reinigen als deze 6 jaar oud is, en deze bank werd pas voor de eerste keer na 16 jaar gereinigd. Dit is echt te lang aangezien niet alleen het uiterlijk van belangrijk is! Vooral uit oogpunt van hygiëne is regelmatig reinigen van belang want een bank zit vol met stof, huismijt, huidvetten, transpiratie, etc. Voor onderhoud en hygiëne raden wij dan ook om eens in de 2 jaar een bank te laten reinigen. Uiteraard speel de  intensiviteit van gebruik wordt een grote rol hierbij.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 355 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Maura Lathouwers ★★★★★
  De bank en fauteuil zijn schoongemaakt. Een jaar geleden zelf geprobeerd, maar nooit goed schoon geworden. Nu ziet alles er weer spic en span uit, snelle … meer en goede service!
 • Avatar Ria Smeets ★★★★★
  Ik heb mijn bank laten reinigen (in Kerkrade)
  Ik ben er heel tevreden over , mijn bank ziet er weer als gloednieuw uit en ruikt ook weer lekker fris,
  … meer
  Communicatie was ook heel goed, heel vriendelijk, en ze waren optijd op de gemaakte afspraak,
  Ik raad mobiele cleaners aan!👍
 • Avatar S. vd Dries ★★★★★
  Grote hoekbank laten reinigen en het resultaat was top! Ze zijn snel en vakkundig te werk gegaan en zijn ook de hoekjes & losse kussentjes niet vergeten.. … meer
  De prijs is ook heel goed, dus over een tijdje bel ik ze weer voor onze andere bank :) Aanraders!

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.