0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Wollen bank laten reinigen Geldrop

Hoekbank stof wol 12 jaar oud, dus alle soorten vuil, Na reiniging kan de bank weer 12 jaar mee!

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Geldrop

Voordeel van een wollen bank is dat deze van nature waterafstotende eigenschappen heeft. Wol is een natuurlijke vezel afkomstig van een schaap. Nog een goede eigenschap van wol is dat wol goed te reinigen is, maar wel  is het belangrijk om dit op de juiste manier te doen!

Ga hierbij zeker niet te werk met agressieve reinigingsproducten, een stoomreiniger of iets dergelijks.  Een sopje van water en een alkalivrije zeep (bijvoorbeeld groene zeep) is meestal al voldoende. Pak hierbij niet alleen de vlek aan maar neem de hele zitting mee, zo droogt deze egaal op en krijg je geen kringen.

De bank van deze klant bank was al 12 jaar oud, en met een dergelijke vervuiling is een professionele reiniging de enige oplossing. Een stoffen bank zit vol met stof, huismijt, huidvetten , transpiratie ect. Dit moet er uit, anders ben je alleen nog maar vuil aan het uitwrijven. Hoe vaak je een bank moet laten reinigen heeft uiteraard te maken met hoe intensief deze gebruikt wordt.

In geval van een gezin met kinderen en een hond is het aan te raden om een bank eens per jaar te laten reinigen. De meeste mensen laten een bank pas reinigen wanneer deze zo vervuild is dat ze de buren niet meer durven uitnodigen! Maar een bank laten reinigen doe je niet alleen voor het zicht, juist de hygiëne is super belangrijk. Daarnaast verlengt tijdig reinigen de levensduur van je bankstel.

Wollen banken reinigen wij helemaal met de hand met een speciale techniek. Na het reinigen kan de bank van deze klant weer gemakkelijk 12 jaar mee! Let op bij het boeken van een meubelreinigingsbedrijf altijd even of er een KVK nummer op de website vermeld staat, of het bedrijf aangemeld is bij Google Mijn Bedrijf, en of er echte reviews te vinden zijn.

We komen niet alleen je bank in Geldrop reinigen, maar in heel Nederland! Vraag dus vandaag nog advies en een geheel vrijblijvende prijsopgave aan.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 328 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Jacqueline Hoogerheijde ★★★★★
  De kussens en kleden van onze caravan laten reinigen. Echt Perfect!! Ze zijn brandschoon en ruiken weer lekker fris.Mobiele cleaners is een klein familiebedrijf … meer met hart voor hun zaak. Super klantvriendelijke mensen.Snel antwoord, goede service, perfect resultaat tegen een goede prijs. Echt een aanraderService: Intensieve schoonmaak
 • Avatar Brigitte B ★★★★★
  Zeer tevreden met het resultaat.Bank ziet er weer als nieuw uit!Ik plaatst niet snel een review maar dit bedrijf heeft 5 sterren dik verdiend! Bedankt … meer voor de schone bank!
 • Avatar Gaby van de Koevering ★★★★★
  Ap contact over vrijblijvende offerte verliep snel. Mee denkend en vriendelijk. Ze hadden dezelfde middag nog ruimte om langs te komen.
  Vriendelijke jonge
  … meer man kwam hier de reiniging van de bank en vloerkleed uitvoeren. Op advies van hen buiten i.v.m. natuurstenen vloer.
  Tevreden over het eind resultaat. Onze bank die naar braaksel van de kleine rook is, ruikt nu weer fris en hij ziet er ook weer vele malen beter uit!
  Top werk geleverd, bedankt!

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.