0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Wollen bank laten reinigen Geldrop

Hoekbank stof wol 12 jaar oud, dus alle soorten vuil, Na reiniging kan de bank weer 12 jaar mee!

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Geldrop

Voordeel van een wollen bank is dat deze van nature waterafstotende eigenschappen heeft. Wol is een natuurlijke vezel afkomstig van een schaap. Nog een goede eigenschap van wol is dat wol goed te reinigen is, maar wel  is het belangrijk om dit op de juiste manier te doen!

Ga hierbij zeker niet te werk met agressieve reinigingsproducten, een stoomreiniger of iets dergelijks.  Een sopje van water en een alkalivrije zeep (bijvoorbeeld groene zeep) is meestal al voldoende. Pak hierbij niet alleen de vlek aan maar neem de hele zitting mee, zo droogt deze egaal op en krijg je geen kringen.

De bank van deze klant bank was al 12 jaar oud, en met een dergelijke vervuiling is een professionele reiniging de enige oplossing. Een stoffen bank zit vol met stof, huismijt, huidvetten , transpiratie ect. Dit moet er uit, anders ben je alleen nog maar vuil aan het uitwrijven. Hoe vaak je een bank moet laten reinigen heeft uiteraard te maken met hoe intensief deze gebruikt wordt.

In geval van een gezin met kinderen en een hond is het aan te raden om een bank eens per jaar te laten reinigen. De meeste mensen laten een bank pas reinigen wanneer deze zo vervuild is dat ze de buren niet meer durven uitnodigen! Maar een bank laten reinigen doe je niet alleen voor het zicht, juist de hygiëne is super belangrijk. Daarnaast verlengt tijdig reinigen de levensduur van je bankstel.

Wollen banken reinigen wij helemaal met de hand met een speciale techniek. Na het reinigen kan de bank van deze klant weer gemakkelijk 12 jaar mee! Let op bij het boeken van een meubelreinigingsbedrijf altijd even of er een KVK nummer op de website vermeld staat, of het bedrijf aangemeld is bij Google Mijn Bedrijf, en of er echte reviews te vinden zijn.

We komen niet alleen je bank in Geldrop reinigen, maar in heel Nederland! Vraag dus vandaag nog advies en een geheel vrijblijvende prijsopgave aan.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 272 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Frank Assinck ★★★★★
  Makkelijke communicatie via de app met foto's en flexibel qua tijden ook avonds. Zeer mooi resultaat, beter dan verwacht (beige bank). Investering … meer dubbel en dik waard. We hebben weer een nieuwe bank.
 • Avatar Nick Leijten ★★★★★
  Na een kort WhatsApp gesprek meteen een afspraak gemaakt voor onze bank. Omdat we gingen verbouwen en voor de opslag van de bank deze gereinigd wilde hebben … meer had Michael hier direct tijd voor gemaakt. Alles volgens afspraak en wat een geweldig resultaat. Aardige man die weet wat hij doet. Ik ga hem zeker nog eens benaderen!
 • Avatar Sanne Vorst ★★★★★
  Wij hebben vandaag onze hoekbank laten reinigen. Wij hadden deze van mijn tante gekregen maar die heeft 2 honden en 4 katten dus de bank stonk enorm. Na … meer even zoeken kwamen we uit bij mobile cleaning.
  Wat een super bedrijf, ze werken hard, professioneel en geef goed goed advies en zijn ook nog eens gezellig!
  Ze nemen alle tijd voor je. Ik zou dit bedrijf 💯 % aanraden. Over een tijd willen we onze matrassen laten schoonmaken en dan mogen ze zeker terug komen voor een Bakkie en een worstenbroodje :-)
  Groetjes François en Sanne

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.