0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Wollen bank laten reinigen Geldrop

Hoekbank stof wol 12 jaar oud, dus alle soorten vuil, Na reiniging kan de bank weer 12 jaar mee!

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Geldrop

Voordeel van een wollen bank is dat deze van nature waterafstotende eigenschappen heeft. Wol is een natuurlijke vezel afkomstig van een schaap. Nog een goede eigenschap van wol is dat wol goed te reinigen is, maar wel  is het belangrijk om dit op de juiste manier te doen!

Ga hierbij zeker niet te werk met agressieve reinigingsproducten, een stoomreiniger of iets dergelijks.  Een sopje van water en een alkalivrije zeep (bijvoorbeeld groene zeep) is meestal al voldoende. Pak hierbij niet alleen de vlek aan maar neem de hele zitting mee, zo droogt deze egaal op en krijg je geen kringen.

De bank van deze klant bank was al 12 jaar oud, en met een dergelijke vervuiling is een professionele reiniging de enige oplossing. Een stoffen bank zit vol met stof, huismijt, huidvetten , transpiratie ect. Dit moet er uit, anders ben je alleen nog maar vuil aan het uitwrijven. Hoe vaak je een bank moet laten reinigen heeft uiteraard te maken met hoe intensief deze gebruikt wordt.

In geval van een gezin met kinderen en een hond is het aan te raden om een bank eens per jaar te laten reinigen. De meeste mensen laten een bank pas reinigen wanneer deze zo vervuild is dat ze de buren niet meer durven uitnodigen! Maar een bank laten reinigen doe je niet alleen voor het zicht, juist de hygiëne is super belangrijk. Daarnaast verlengt tijdig reinigen de levensduur van je bankstel.

Wollen banken reinigen wij helemaal met de hand met een speciale techniek. Na het reinigen kan de bank van deze klant weer gemakkelijk 12 jaar mee! Let op bij het boeken van een meubelreinigingsbedrijf altijd even of er een KVK nummer op de website vermeld staat, of het bedrijf aangemeld is bij Google Mijn Bedrijf, en of er echte reviews te vinden zijn.

We komen niet alleen je bank in Geldrop reinigen, maar in heel Nederland! Vraag dus vandaag nog advies en een geheel vrijblijvende prijsopgave aan.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 355 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar Daisy Berntsen ★★★★★
    Een snelle respons via de whatsapp, zelfs in het weekend en in de avond. De volgende dag kwam er al iemand aan huis om de bank te reinigen. Vriendelijke … meer service met een mooi resultaat. Zeker aan te bevelen.
  • Avatar Marjolein Kooijman ★★★★★
    Op zeer korte termijn kon de medewerker al komen om onze bank grondig te reinigen, hier waren wij al erg blij mee.Vriendelijk personeel, de bank is weer … meer als nieuw en wij hebben goed advies gekregen om de bank schoon te houden of te maken!Al met al zeer tevreden klanten!
  • Avatar Shane B ★★★★★
    Ze hebben mijn bank gered die ik dacht dat ik zou moeten vervangen wegens vuilsporen van huisdieren (oude urinesporen en algemene vuiligheid/geur) en mislukte … meer pogingen met commerciële producten het vuil volledig weg te krijgen. Ik ben erg blij met hun service, nu kan de bank nog enkele jaren makkelijk mee!

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.