0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Wollen bank laten reinigen Geldrop

Hoekbank stof wol 12 jaar oud, dus alle soorten vuil, Na reiniging kan de bank weer 12 jaar mee!

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Geldrop

Voordeel van een wollen bank is dat deze van nature waterafstotende eigenschappen heeft. Wol is een natuurlijke vezel afkomstig van een schaap. Nog een goede eigenschap van wol is dat wol goed te reinigen is, maar wel  is het belangrijk om dit op de juiste manier te doen!

Ga hierbij zeker niet te werk met agressieve reinigingsproducten, een stoomreiniger of iets dergelijks.  Een sopje van water en een alkalivrije zeep (bijvoorbeeld groene zeep) is meestal al voldoende. Pak hierbij niet alleen de vlek aan maar neem de hele zitting mee, zo droogt deze egaal op en krijg je geen kringen.

De bank van deze klant bank was al 12 jaar oud, en met een dergelijke vervuiling is een professionele reiniging de enige oplossing. Een stoffen bank zit vol met stof, huismijt, huidvetten , transpiratie ect. Dit moet er uit, anders ben je alleen nog maar vuil aan het uitwrijven. Hoe vaak je een bank moet laten reinigen heeft uiteraard te maken met hoe intensief deze gebruikt wordt.

In geval van een gezin met kinderen en een hond is het aan te raden om een bank eens per jaar te laten reinigen. De meeste mensen laten een bank pas reinigen wanneer deze zo vervuild is dat ze de buren niet meer durven uitnodigen! Maar een bank laten reinigen doe je niet alleen voor het zicht, juist de hygiëne is super belangrijk. Daarnaast verlengt tijdig reinigen de levensduur van je bankstel.

Wollen banken reinigen wij helemaal met de hand met een speciale techniek. Na het reinigen kan de bank van deze klant weer gemakkelijk 12 jaar mee! Let op bij het boeken van een meubelreinigingsbedrijf altijd even of er een KVK nummer op de website vermeld staat, of het bedrijf aangemeld is bij Google Mijn Bedrijf, en of er echte reviews te vinden zijn.

We komen niet alleen je bank in Geldrop reinigen, maar in heel Nederland! Vraag dus vandaag nog advies en een geheel vrijblijvende prijsopgave aan.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 358 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Saskia Van Zuijlen ★★★★★
  Onze bank laten reinigen! Ik schrok van het vuil dat ervan af kwam! ????Maar het eindresultaat is prachtig! ???? Nette mensen, harde werkers en niet te … meer vergeten voor een goede prijs! Zeker een aanrader! ????????Service: Intensieve schoonmaak
 • Avatar Karin Voets ★★★★★
  Wij zijn echt super tevreden. Het contact met Michael verliep goed. Ze kwamen al binnen een week. Emilien heeft onze bank super gereinigd. Hij ziet er … meer weer uit als nieuw en het ruikt ook nog eens heel lekker. Zeker een aanrader!
 • Avatar R Rose ★★★★★
  Wij zijn echt heel blij met het resultaat.
  Met 2 kleine kinderen en de nodige ongelukjes was onze bank toe aan wat verfrissing. Ook zaten er echt van die
  … meer vieze transpiratie strepen in.
  De meneer die langskwam is ongeveer een uur intensief bezig geweest en de bank ruikt nu weer heerlijk en ziet er echt weer heel mooi uit. Ik kon betalen met een tikkie, wat ik ook wel erg prettig vond. Ontzettend bedankt!
  Groetjes uit Alphen aan den Rijn

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.