0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bank reinigen oma weet raad (Gemert)

Zelf je bank reinigen met de tips van oma weet raad goed idee of?

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Gemert

Super leuke website https://omaweetraad.nl/ ik kijk er ook geregeld op. Wat te doen bij hoesten, keelpijn of een verstopte neus staan standaard in de top 10!

Ook horen we vaak van onze klanten, heb eerst zelf de bank geprobeerd te reinigen (maar het werd alleen maar erger😱) terwijl er verschillende mensen aangaven de tips goed werkte bij verschillende vlekken op de bank. Klopt de ene vlek is de andere niet. Maar vooral elke bank heeft een verschillende stof. Wol, viscose, of microvezel zijn allemaal verschillende stof soorten en vaak moeten deze dus op een andere manier gereinigd worden. Wol versus Microvezel geloof me die kan je niet op dezelfde manier reinigen. Welke tip je ook probeert (doe eerst een proefstukje) achterkant van de bank bijvoorbeeld. Gaat het dan fout is de ramp minder erg. Hoe vaak we niet tegenkomen backing soda of een HG product en er de vlekken alleen maar erger zijn geworden.

Heel vaak horen we heb allemaal waterkringen in mijn bankstel of eetkamerstoelen, hoe kan dat nou? Dit komt omdat we heel hard boenen op de vlek en dan laten opdrogen. Wat gebeurt er nat droogt naar het drogen gedeelte van de zitting en zo krijg je lelijke waterkringen. Neem dus de hele zitting vochtig mee en niet alleen waar de vlek zit. Zo droogt de zitting egaal op en zal je geen waterkringen hebben. Er komt een moment dit nier meer werkt, dit omdat de bank vol met stof, huismijt huidvetten ect zit. Dan moet je gewoon even de bank professioneel laten reinigen. Je bank is dan weer heerlijk schoon en fris en hierdoor veel beter te onderhouden. doe dit maximaal om de 2 jaar. Alleen al uit hygiënische reden!

 

 

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 272 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Dennis Kil ★★★★★
  Wij hadden een bank met een paar behoorlijke plekken erin. Wij hebben mobielecleaners gevraagd de gehele bank te reinigen. En wat een resultaat!!!!!!! … meer Ge-wel-dig!!!!! Ze zijn er meerdere uren aan bezig geweest. En alles voor een (vond ik) lage VASTE prijs die vooraf is opgegeven. Dat er veel haren opzaten ivm huisdieren was op de fotos van de aanvraag niet te zien. Maar werkelijk geen extra kosten hierdoor. Voor een mooi bedrag hebben wij weer een "nieuwe" vlekkeloze bank.
  Ik raad mobiele cleaners zeker aan!!!! Nogmaals bedankt!!!
 • Avatar ICBM Lamers ★★★★★
  Snel contact, duidelijke afspraken, kwamen deze ook na! Fijne heldere communicatie. En het eindresultaat is geweldig! We hebben weer een ‘nieuwe’ bank … meer zonder nare geurtjes. Ben er echt heel blij mee. Is het geld meer dan waard! Ik kan ze zeker aanbevelen.
 • Avatar suus van lieshout ★★★★★
  Top bedrijf! Komen hun afspraken na, zijn vriendelijk en proffesioneel en gaan erg vakkundig te werk. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Tot volgend jaar ????Service: In … meertensieve schoonmaak

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.