0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bank reinigen oma weet raad (Gemert)

Zelf je bank reinigen met de tips van oma weet raad goed idee of?

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Gemert

Super leuke website https://omaweetraad.nl/ ik kijk er ook geregeld op. Wat te doen bij hoesten, keelpijn of een verstopte neus staan standaard in de top 10!

Ook horen we vaak van onze klanten, heb eerst zelf de bank geprobeerd te reinigen (maar het werd alleen maar erger😱) terwijl er verschillende mensen aangaven de tips goed werkte bij verschillende vlekken op de bank. Klopt de ene vlek is de andere niet. Maar vooral elke bank heeft een verschillende stof. Wol, viscose, of microvezel zijn allemaal verschillende stof soorten en vaak moeten deze dus op een andere manier gereinigd worden. Wol versus Microvezel geloof me die kan je niet op dezelfde manier reinigen. Welke tip je ook probeert (doe eerst een proefstukje) achterkant van de bank bijvoorbeeld. Gaat het dan fout is de ramp minder erg. Hoe vaak we niet tegenkomen backing soda of een HG product en er de vlekken alleen maar erger zijn geworden.

Heel vaak horen we heb allemaal waterkringen in mijn bankstel of eetkamerstoelen, hoe kan dat nou? Dit komt omdat we heel hard boenen op de vlek en dan laten opdrogen. Wat gebeurt er nat droogt naar het drogen gedeelte van de zitting en zo krijg je lelijke waterkringen. Neem dus de hele zitting vochtig mee en niet alleen waar de vlek zit. Zo droogt de zitting egaal op en zal je geen waterkringen hebben. Er komt een moment dit nier meer werkt, dit omdat de bank vol met stof, huismijt huidvetten ect zit. Dan moet je gewoon even de bank professioneel laten reinigen. Je bank is dan weer heerlijk schoon en fris en hierdoor veel beter te onderhouden. doe dit maximaal om de 2 jaar. Alleen al uit hygiënische reden!

 

 

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 328 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar Frank Assinck ★★★★★
    Makkelijke communicatie via de app met foto's en flexibel qua tijden ook avonds. Zeer mooi resultaat, beter dan verwacht (beige bank). Investering … meer dubbel en dik waard. We hebben weer een nieuwe bank.
  • Avatar Silvija Mukic ★★★★★
    Echt top service. Mijn bank zat onder de vlekken die zijn gemaakt de afgelopen 5 jaar. Emilien heeft binnen 3,5 uur de bank weer zoals nieuw gekregen! … meer Super tevreden over de prijs, kwaliteit en vriendelijkheid. Absoluut een aanrader.
  • Avatar Saskia Van Zuijlen ★★★★★
    Onze bank laten reinigen! Ik schrok van het vuil dat ervan af kwam! ????Maar het eindresultaat is prachtig! ???? Nette mensen, harde werkers en niet te … meer vergeten voor een goede prijs! Zeker een aanrader! ????????Service: Intensieve schoonmaak

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.