0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Stoelen laten reinigen in het Westland (Naaldwijk)

Wij reinigen dagelijks bankstellen eetkamerstoelen in het Westland. Vandaag in het mooie Naaldwijk

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Naaldwijk

Dagje meubelreiniging in het Westland. Beginnen in Monster daarna door naar Kwintsheul en de laatste waren een aantal stoelen (Fauteuils) in Naaldwijk . Het leuke van je meubels laten reinigen dit niet alleen schoon en hygiënisch is. Maar je ook weer de originele kleur van de stof terug krijgt. (verwering door zon) helaas niet. zo ook bij de leuke fauteuils die waren goed vervuild met alle soorten vuil. Maar waren ook helemaal de mooie kleuren kwijt. Zoals je op de foto kunt zien na reiniging weer helemaal als nieuw.

 

Al vele duizenden  klanten hebben hun stoelen laten reinigen door Mobiele Cleaners. Wij reinigen alle soorten stoffen stoelen waaronder eetkamerstoelen, eetstoelen, dinerstoelen, bureaustoelen, relaxstoelen en fauteuils. Na een behandeling van Mobiele Cleaners zijn jouw stoelen weer zo fris, schoon en hygiënisch als nieuw. Vraag daarom snel een prijsopgave stuur een foto via whatsapp: 0639749008 of via ons contact formulier voeg een foto bij en ontvang een All in tarief zonder verborgen kosten.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland! Ook zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van wol, microvezel, eco leder en alcantara stoffering / bekleding

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 343 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar Marjolein Kooijman ★★★★★
    Op zeer korte termijn kon de medewerker al komen om onze bank grondig te reinigen, hier waren wij al erg blij mee.Vriendelijk personeel, de bank is weer … meer als nieuw en wij hebben goed advies gekregen om de bank schoon te houden of te maken!Al met al zeer tevreden klanten!
  • Avatar Nick Leijten ★★★★★
    Na een kort WhatsApp gesprek meteen een afspraak gemaakt voor onze bank. Omdat we gingen verbouwen en voor de opslag van de bank deze gereinigd wilde hebben … meer had Michael hier direct tijd voor gemaakt. Alles volgens afspraak en wat een geweldig resultaat. Aardige man die weet wat hij doet. Ik ga hem zeker nog eens benaderen!
  • Avatar Peter Geerlings ★★★★★
    Mijn 2 driezits banken gecleand heel netjes gedaan werken super netjes en zijn heel beleefd een echte aanrader dank je wel mobile cleaning ????Service: Standaard … meer schoonmaakservices

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.