0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Eetkamerstoelen reinigen Zoetermeer

Deze mooie eetkamerstoelen zaten vol vet etensresten huidvetten en we denken nog meer. Maar na reiniging weer helemaal zgan

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Gemeente Zoetermeer

Helemaal blij had deze klant eetkamerstoelen via  Facebook Marketplace gratis kunnen ophalen! Dat is zeker een feestje, thuis aangekomen hard aan het poetsen geslapen helaas werd dit geen succes. Dit is ook niet zo vreemd aangezien eetstoelen echt met de meest verschillende soorten vuil en vet te maken krijgen. Niet alleen wat stof, huismijt en wat huidvet. Nee je kent het wel met de vette handen van patat met mayonaise achter de stoel gaan staan en lekker de rugleuning vast pakken. Armleuningen hebben ook wat te verduren.

Wat is dan wel de oplossing deze mooie maar vieze stoelen te reinigen? Antwoord: Mobiele cleaners uiteraard.

Na de stoelen even lekker stofvrij gemaakt te hebben, zijn deze met een speciale voorwas ingespoten. Dit maakt alle soorten vuil los, na inwerk ingewreven en flink geborsteld. Tussendoor worden de stoelen meerdere malen doorgespoeld. Na deze behandeling worden de stoelen opnieuw ingespoten en nu met een speciale ontvetter, weer het hele proces en bij de laatste keer we de stoelen spoelen voegen we er een speciale beschermcoating aan toe. Dit helpt je in de toekomst makkelijke de stoelen te kunnen onderhouden bij nieuwe vlekken.

Wil je ook graag je eetkamerstoelen laten reinigen? maar woon je niet in Zoetermeer? Geen probleem we komen van Leiden tot den haag en van Eindhoven tot Venlo…kort gezegd we reinigen in heel Nederland.

Al vele honderden klanten hebben hun stoelen laten reinigen door Mobiele Cleaners. Wij reinigen alle soorten stoffen stoelen waaronder eetkamerstoelen, eetstoelen, dinerstoelen, bureaustoelen, relaxstoelen en fauteuils. Na een behandeling van Mobiele Cleaners zijn jouw stoelen weer zo fris, schoon en hygiënisch als nieuw.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 355 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar Marjolein Kooijman ★★★★★
    Op zeer korte termijn kon de medewerker al komen om onze bank grondig te reinigen, hier waren wij al erg blij mee.Vriendelijk personeel, de bank is weer … meer als nieuw en wij hebben goed advies gekregen om de bank schoon te houden of te maken!Al met al zeer tevreden klanten!
  • Avatar Marco Baan ★★★★★
    We zijn erg blij met het resultaat. Er zaten flinke kringen in de bank en op sommige plekken zaten hardnekkige vlekken vanwege onze poes...). Maar het … meer is er allemaal uit en dat is echt super. Goede prijs kwaliteit verhouding en de jonge werknemer heeft echt zijn stinkende best gedaan. Zeker aan te bevelen.
  • Avatar Willem Verloop ★★★★★
    Zeer professioneel bedrijf. Twee keer geweest. Altijd op tijd. Ontzettend vriendelijke medewerker. Hij werkte netjes en degelijk. Het resultaat was … meer verbluffend. Onze bank was weer zo goed als nieuw. Ik kan het iedereen aanraden!! Zie foto. Bank is ruim 15 jaar oud!!

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.