0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Eetkamerstoelen reinigen Zoetermeer

Deze mooie eetkamerstoelen zaten vol vet etensresten huidvetten en we denken nog meer. Maar na reiniging weer helemaal zgan

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Gemeente Zoetermeer

Helemaal blij had deze klant eetkamerstoelen via  Facebook Marketplace gratis kunnen ophalen! Dat is zeker een feestje, thuis aangekomen hard aan het poetsen geslapen helaas werd dit geen succes. Dit is ook niet zo vreemd aangezien eetstoelen echt met de meest verschillende soorten vuil en vet te maken krijgen. Niet alleen wat stof, huismijt en wat huidvet. Nee je kent het wel met de vette handen van patat met mayonaise achter de stoel gaan staan en lekker de rugleuning vast pakken. Armleuningen hebben ook wat te verduren.

Wat is dan wel de oplossing deze mooie maar vieze stoelen te reinigen? Antwoord: Mobiele cleaners uiteraard.

Na de stoelen even lekker stofvrij gemaakt te hebben, zijn deze met een speciale voorwas ingespoten. Dit maakt alle soorten vuil los, na inwerk ingewreven en flink geborsteld. Tussendoor worden de stoelen meerdere malen doorgespoeld. Na deze behandeling worden de stoelen opnieuw ingespoten en nu met een speciale ontvetter, weer het hele proces en bij de laatste keer we de stoelen spoelen voegen we er een speciale beschermcoating aan toe. Dit helpt je in de toekomst makkelijke de stoelen te kunnen onderhouden bij nieuwe vlekken.

Wil je ook graag je eetkamerstoelen laten reinigen? maar woon je niet in Zoetermeer? Geen probleem we komen van Leiden tot den haag en van Eindhoven tot Venlo…kort gezegd we reinigen in heel Nederland.

Al vele honderden klanten hebben hun stoelen laten reinigen door Mobiele Cleaners. Wij reinigen alle soorten stoffen stoelen waaronder eetkamerstoelen, eetstoelen, dinerstoelen, bureaustoelen, relaxstoelen en fauteuils. Na een behandeling van Mobiele Cleaners zijn jouw stoelen weer zo fris, schoon en hygiënisch als nieuw.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 328 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar William Van Bavel ★★★★★
    Wat een goede service.Caravan gekocht, maar bleek dat de dealer de kussens en matrassen niet gereinigd had en daar wij week later weekend weg wilde, maar … meer niet zonder dat alles goed gereinigd was, Zondags contact opgenomen met mobiele cleaners en uitgelegd over hoe of wat.Gelijk reactie terug: mevrouw, we zitten wel propvol aankomende week, maar we kunnen morgenavond (maandagavond) om 19:00 wel tijd voor u maken.Zo gezegd zo gedaan, maandags 19:00 waren ze er en hebben top werk afgeleverd.Een wereld van verschil de kussens van de rondrit en de matrassen ook heerlijk schoon en fris.Kunnen genieten van weekend weg in schone caravan.Keep up the good work ????????????????dikke tienZeker verdiend.
  • Avatar Saskia Van Zuijlen ★★★★★
    Onze bank laten reinigen! Ik schrok van het vuil dat ervan af kwam! ????Maar het eindresultaat is prachtig! ???? Nette mensen, harde werkers en niet te … meer vergeten voor een goede prijs! Zeker een aanrader! ????????Service: Intensieve schoonmaak
  • Avatar Silvija Mukic ★★★★★
    Echt top service. Mijn bank zat onder de vlekken die zijn gemaakt de afgelopen 5 jaar. Emilien heeft binnen 3,5 uur de bank weer zoals nieuw gekregen! … meer Super tevreden over de prijs, kwaliteit en vriendelijkheid. Absoluut een aanrader.

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.