0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Vintage eetstoelen laten reinigen in Breda

Bij deze klant uit Breda mochten we mooie vintage eetkamerstoelen komen reinigen. Het was erg bevredigend om te zien hoe deze oude stoelen opgeknapt zijn.

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Breda

Mooie eetstoelen zijn niet goedkoop in aanschaf, terwijl de aanschafprijs van gebruikte eetstoelen via bijvoorbeeld Marktplaats vaak enorm laag is (in veel gevallen bijna gratis). Gebruikte stoelen aanschaffen is niet alleen goed voor je portemonnee want je bent daarnaast ook nog eens heel milieubewust bezig.

Maar wat als de stoelen vies zijn?
Dit is geen probleem want de professionals van Mobiele Cleaners maken ze in de meeste gevallen weer zo goed als nieuw, voor slechts een fractie van de nieuwprijs.

Vintage stoelen en met name industriële stoelen zijn helemaal hot op dit moment. Maar door de leeftijd zijn ze bijna altijd ernstig vervuild. Lastig te reinigen vlekken als vetvlekken, huidvet, drankvlekken en een jarenlange blootstelling aan stof zijn bij oude stoelen heel gebruikelijk.

Omdat het vuil en vet al jaren aanwezig is kun je er vrijwel zeker van zijn dat zelf reinigen niet het gewenste resultaat oplevert en bij een verkeerde aanpak de stoelen zelfs kan volledig kan verruïneren.

Gelukkig bieden wij een betaalbare en professionele oplossing.

 • Na een inspectie van de stof en materiaal worden de stoelen eerst helemaal stofvrij gemaakt met onze speciale machine die stof losklopt en opzuigt.
 • Daarna worden de stoelen in een speciale voorwas gezet, dit proces maakt het vuil goed los.
 • Vervolgens worden de stoelen ingespoten met een speciale biologische shampoo.
 • Daarna worden de stoelen goed ingewreven en geborsteld om al het vuil goed los te weken.
 • Nu al het vuil los is, moet het eruit. Met een speciale spoelmachine wordt onder hoge druk heet water en een reinigingsmiddel geïnjecteerd en direct afgevoerd.
 • Al het vuil wordt opgevangen in een opvangbak. Je zult schrikken van hoeveel vuiligheid er uit een oude stoel komt.
 • Er wordt tijdens de reiniging een speciale beschermcoating toegevoegd, hierdoor zijn de stoelen vuilafstotend en makkelijker in onderhoud.

Zoals je op bovenstaande foto’s kunt zien zorgt onze behandeling er voor dat de stoelen weer hun originele kleur terugkrijgen.

Om de stoelen extra lang mooi en fris te houden raden wij onderstaande onderhoudsbehandeling aan.

 • Hou de stoelen stofvrij, doe dit met je stofzuiger en een speciaal mondstuk.
 • Reinig vlekken zo snel mogelijk.

Maak een sopje van groene zeep, breng het aan en laat het zijn werk doen. Verwijder het sop vervolgens met een (witte) schone en vochtige doek. Probeer zo veel mogelijk te deppen in plaats van wrijven en behandel niet alleen de vlek maar het hele oppervlak om kringen en vlekken te voorkomen.

Belangrijk: Gebruik nooit een HG middel of ander middel waar een tekst als “vlekkenwonder” op staat. Deze producten bevatten altijd een soort bleekmiddel. Hierdoor lijkt het er in eerste instantie op dat je de vlek aan het reinigen bent maar uiteindelijk zul je zien dat de stof er door gebleekt wordt!

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 229 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Silvija Mukic ★★★★★
  Echt top service. Mijn bank zat onder de vlekken die zijn gemaakt de afgelopen 5 jaar. Emilien heeft binnen 3,5 uur de bank weer zoals nieuw gekregen! … meer Super tevreden over de prijs, kwaliteit en vriendelijkheid. Absoluut een aanrader.
 • Avatar Ronald van Loon ★★★★★
  We hebben 14 fauteuils laten reinigen. Er was nog even twijfel of het linnen was, maar bij aankomst was dat niet zo dus Emilien kon aan het werk. 10 gebroken … meer wit en 4 antraciet eetkamerstoelen. Buiten op de veranda alles keurig gereinigd, binnen was geen optie vertelde Emilien zou veel te vochtig worden. Na uren van reinigen hebben wij weer keurige stoelen waar we erg blij mee zijn. Keurig op tijd en voor een nette prijs.
  Michael en Emilien dank jullie wel voor de goede en nette service.
  Vriendelijke groet
  Ronald van Loon
  Dirksland
 • Avatar suus van lieshout ★★★★★
  Top bedrijf! Komen hun afspraken na, zijn vriendelijk en proffesioneel en gaan erg vakkundig te werk. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Tot volgend jaar ????Service: In … meertensieve schoonmaak

Gerelateerde referenties

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.