0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Vintage eetstoelen laten reinigen in Breda

Bij deze klant uit Breda mochten we mooie vintage eetkamerstoelen komen reinigen. Het was erg bevredigend om te zien hoe deze oude stoelen opgeknapt zijn.

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Breda

Mooie eetstoelen zijn niet goedkoop in aanschaf, terwijl de aanschafprijs van gebruikte eetstoelen via bijvoorbeeld Marktplaats vaak enorm laag is (in veel gevallen bijna gratis). Gebruikte stoelen aanschaffen is niet alleen goed voor je portemonnee want je bent daarnaast ook nog eens heel milieubewust bezig.

Maar wat als de stoelen vies zijn?
Dit is geen probleem want de professionals van Mobiele Cleaners maken ze in de meeste gevallen weer zo goed als nieuw, voor slechts een fractie van de nieuwprijs.

Vintage stoelen en met name industriële stoelen zijn helemaal hot op dit moment. Maar door de leeftijd zijn ze bijna altijd ernstig vervuild. Lastig te reinigen vlekken als vetvlekken, huidvet, drankvlekken en een jarenlange blootstelling aan stof zijn bij oude stoelen heel gebruikelijk.

Omdat het vuil en vet al jaren aanwezig is kun je er vrijwel zeker van zijn dat zelf reinigen niet het gewenste resultaat oplevert en bij een verkeerde aanpak de stoelen zelfs kan volledig kan verruïneren.

Gelukkig bieden wij een betaalbare en professionele oplossing.

 • Na een inspectie van de stof en materiaal worden de stoelen eerst helemaal stofvrij gemaakt met onze speciale machine die stof losklopt en opzuigt.
 • Daarna worden de stoelen in een speciale voorwas gezet, dit proces maakt het vuil goed los.
 • Vervolgens worden de stoelen ingespoten met een speciale biologische shampoo.
 • Daarna worden de stoelen goed ingewreven en geborsteld om al het vuil goed los te weken.
 • Nu al het vuil los is, moet het eruit. Met een speciale spoelmachine wordt onder hoge druk heet water en een reinigingsmiddel geïnjecteerd en direct afgevoerd.
 • Al het vuil wordt opgevangen in een opvangbak. Je zult schrikken van hoeveel vuiligheid er uit een oude stoel komt.
 • Er wordt tijdens de reiniging een speciale beschermcoating toegevoegd, hierdoor zijn de stoelen vuilafstotend en makkelijker in onderhoud.

Zoals je op bovenstaande foto’s kunt zien zorgt onze behandeling er voor dat de stoelen weer hun originele kleur terugkrijgen.

Om de stoelen extra lang mooi en fris te houden raden wij onderstaande onderhoudsbehandeling aan.

 • Hou de stoelen stofvrij, doe dit met je stofzuiger en een speciaal mondstuk.
 • Reinig vlekken zo snel mogelijk.

Maak een sopje van groene zeep, breng het aan en laat het zijn werk doen. Verwijder het sop vervolgens met een (witte) schone en vochtige doek. Probeer zo veel mogelijk te deppen in plaats van wrijven en behandel niet alleen de vlek maar het hele oppervlak om kringen en vlekken te voorkomen.

Belangrijk: Gebruik nooit een HG middel of ander middel waar een tekst als “vlekkenwonder” op staat. Deze producten bevatten altijd een soort bleekmiddel. Hierdoor lijkt het er in eerste instantie op dat je de vlek aan het reinigen bent maar uiteindelijk zul je zien dat de stof er door gebleekt wordt!

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 352 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Ria Smeets ★★★★★
  Ik heb mijn bank laten reinigen (in Kerkrade)
  Ik ben er heel tevreden over , mijn bank ziet er weer als gloednieuw uit en ruikt ook weer lekker fris,
  … meer
  Communicatie was ook heel goed, heel vriendelijk, en ze waren optijd op de gemaakte afspraak,
  Ik raad mobiele cleaners aan!👍
 • Avatar Elsbeth ★★★★★
  Onze bank is vakkundig gereinigd en enorm opgefrist. De verwachtingen vooraf rondom een vlek in de bekleding waren realistisch. Uiteindelijk is het resultaat … meer beter dan verwacht. Fijn ook dat communicatie vooraf vlot verliep. En de prijs was ook nog eens scherp. Ik heb ook offertes gehad die meer dan het dubbele voorstelden. Kortom topservice en ik zou het zeker aanbevelen!
 • Avatar Jeroen Kraaier ★★★★★
  Ze hebben een bank bij ons gereinigd. communicatie was top, netjes gewerkt in huis en super resultaat (de bank is weer als nieuw). Is in de communicatie … meer met ons ook heel duidelijk en snel geweest. Wij zijn heel tevreden.Service: Intensieve schoonmaak

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.