0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bureau stoelen en kantine stoelen Reinigen Breda

Wist je dat wanneer bureau en vergaderstoelen regulier gereinigd worden er 10% minder ziekte verzuim is.

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Gemeente Breda

Advies is  om de bureaustoelen op uw kantoor elke één á twee jaar professioneel te laten reinigen. Je zorgt daarmee niet alleen voor een schone werkomgeving, u verlengt ook de levensduur van de bureaustoelen. en uit onderzoek is gebleken het ziekteverzuim met 10% daalde. En laten we ook lekker Nederlands blijven een nieuwe bureau stoel kost al snel €350,- deze laten reinigen is slechts een fractie hiervan.

Bij deze leuke klus kregen we de opdracht van Van Dijnsen Installatietechniek en Beveiligingen in Breda.    Dit mooie bedrijf ging verhuizen naar een nieuwe locatie, en daarbij horen natuurlijk ook lekker schone en frisse Bureau , vergader en kantine stoelen.

Met een groot team zijn we dan ook vroeg zaterdagochtend richting Breda gereden. (alles moest klaar zijn voor maandagochtend) aangezien er dan weer gewerkt moet worden.

Geen probleem voor Mobiele cleaners! we stemmen dit af met onze klanten zodat met een strakke planning alles op tijd gereinigd is en weer klaar staat voor gebruik.

In dit project zijn de stoelen eerst grondig stofvrij gemaakt. Hierna worden de Bureaustoelen voor gewassen, geborsteld en vlekvrij gemaakt.

Deze voorbehandeling is zeer belangrijk, aangezien dan stof huismijt , huidvetten, transpiratie ect loskomen.

Na deze behandeling is uitgevoerd worden deze stoffen allemaal uit de stof verwijderd door een dieptereiniging. Tijdens deze behandeling wordt er ook een beschermcoating toegevoegd. Hierdoor zijn de stoelen weer beschermd tegen nieuw vuil.

Heb je ook bureaustoelen die gereinigd moeten worden? Wil je een proefreiniging? Vraag dan een prijs op maat aan. Stuur ons een bericht

 

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 274 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar Silvija Mukic ★★★★★
    Echt top service. Mijn bank zat onder de vlekken die zijn gemaakt de afgelopen 5 jaar. Emilien heeft binnen 3,5 uur de bank weer zoals nieuw gekregen! … meer Super tevreden over de prijs, kwaliteit en vriendelijkheid. Absoluut een aanrader.
  • Avatar Familie VK ★★★★★
    We hebben onze bank laten schoonmaken via dit bedrijf. We hadden last van grote kringen en watervlekken waardoor de bank er opeens heel lelijk uitzag. … meer De klantenservice was heel fijn. Het was heel duidelijk wat ze wel en niet konden betekenen met onze bank. Uiteindelijk kwam er een zeer vriendelijke jongeman die tijdens het proces dingen goed uitlegde en adviezen gaf.De bank zag er ook nog eens heel schoon uit!!5/5 geef ik daardoor, ik raad dit familiebedrijf absoluut aan!!!Service: Intensieve schoonmaak
  • Avatar Pieter Place ★★★★★
    Snelle en vriendelijke communicatie, komen afspraken na, vriendelijk personeel, bank na 10 jaar weer als nieuw! Heel kundig gereinigd.Service: Intensieve … meer schoonmaak

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.