0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bureau stoelen en kantine stoelen Reinigen Breda

Wist je dat wanneer bureau en vergaderstoelen regulier gereinigd worden er 10% minder ziekte verzuim is.

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Gemeente Breda

Advies is  om de bureaustoelen op uw kantoor elke één á twee jaar professioneel te laten reinigen. Je zorgt daarmee niet alleen voor een schone werkomgeving, u verlengt ook de levensduur van de bureaustoelen. en uit onderzoek is gebleken het ziekteverzuim met 10% daalde. En laten we ook lekker Nederlands blijven een nieuwe bureau stoel kost al snel €350,- deze laten reinigen is slechts een fractie hiervan.

Bij deze leuke klus kregen we de opdracht van Van Dijnsen Installatietechniek en Beveiligingen in Breda.    Dit mooie bedrijf ging verhuizen naar een nieuwe locatie, en daarbij horen natuurlijk ook lekker schone en frisse Bureau , vergader en kantine stoelen.

Met een groot team zijn we dan ook vroeg zaterdagochtend richting Breda gereden. (alles moest klaar zijn voor maandagochtend) aangezien er dan weer gewerkt moet worden.

Geen probleem voor Mobiele cleaners! we stemmen dit af met onze klanten zodat met een strakke planning alles op tijd gereinigd is en weer klaar staat voor gebruik.

In dit project zijn de stoelen eerst grondig stofvrij gemaakt. Hierna worden de Bureaustoelen voor gewassen, geborsteld en vlekvrij gemaakt.

Deze voorbehandeling is zeer belangrijk, aangezien dan stof huismijt , huidvetten, transpiratie ect loskomen.

Na deze behandeling is uitgevoerd worden deze stoffen allemaal uit de stof verwijderd door een dieptereiniging. Tijdens deze behandeling wordt er ook een beschermcoating toegevoegd. Hierdoor zijn de stoelen weer beschermd tegen nieuw vuil.

Heb je ook bureaustoelen die gereinigd moeten worden? Wil je een proefreiniging? Vraag dan een prijs op maat aan. Stuur ons een bericht

 

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 328 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar carola van halen ★★★★★
  Dit bedrijf 'doet wat het beloofd'.
  Goede communicatie en komt zijn afspraken na.
  Onze bank ziet er weer uit als van ouds, of eigenlijk, als
  … meer nieuw.
  Ze hebben oog voor het product, dekken alles netjes af en zijn zeer vriendelijk.
  Kan iedereen het adviseren om door dit bedrijf je bank te laten reinigen.
 • Avatar Charlotte ★★★★★
  Zeer goede ervaring. Tevoren contact gehad via Whatsapp, ging makkelijk. Duidelijke all-in-prijs, heel fijn. Roel kwam op tijd, alles volgens afspraak. … meer Goede uitleg tevoren. Kwam professioneel over. Resultaat was top, onze bank zat vol vlekken, maar lijkt nu als nieuw. Aanrader!
 • Avatar thijs tullemans ★★★★★
  Prima en snelle dienstverlening. Bankstel is weer als nieuw.Aanrader zonder enige twijfel!Michael gaf ook nog goed advies voor reinigen van onze hoogpolige … meer tapijten, dat we zeker zullen opvolgen.Dank je wel nogmaals.Service: Standaard schoonmaakservices

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.