0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Bureau stoelen en kantine stoelen Reinigen Breda

Wist je dat wanneer bureau en vergaderstoelen regulier gereinigd worden er 10% minder ziekte verzuim is.

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Gemeente Breda

Advies is  om de bureaustoelen op uw kantoor elke één á twee jaar professioneel te laten reinigen. Je zorgt daarmee niet alleen voor een schone werkomgeving, u verlengt ook de levensduur van de bureaustoelen. en uit onderzoek is gebleken het ziekteverzuim met 10% daalde. En laten we ook lekker Nederlands blijven een nieuwe bureau stoel kost al snel €350,- deze laten reinigen is slechts een fractie hiervan.

Bij deze leuke klus kregen we de opdracht van Van Dijnsen Installatietechniek en Beveiligingen in Breda.    Dit mooie bedrijf ging verhuizen naar een nieuwe locatie, en daarbij horen natuurlijk ook lekker schone en frisse Bureau , vergader en kantine stoelen.

Met een groot team zijn we dan ook vroeg zaterdagochtend richting Breda gereden. (alles moest klaar zijn voor maandagochtend) aangezien er dan weer gewerkt moet worden.

Geen probleem voor Mobiele cleaners! we stemmen dit af met onze klanten zodat met een strakke planning alles op tijd gereinigd is en weer klaar staat voor gebruik.

In dit project zijn de stoelen eerst grondig stofvrij gemaakt. Hierna worden de Bureaustoelen voor gewassen, geborsteld en vlekvrij gemaakt.

Deze voorbehandeling is zeer belangrijk, aangezien dan stof huismijt , huidvetten, transpiratie ect loskomen.

Na deze behandeling is uitgevoerd worden deze stoffen allemaal uit de stof verwijderd door een dieptereiniging. Tijdens deze behandeling wordt er ook een beschermcoating toegevoegd. Hierdoor zijn de stoelen weer beschermd tegen nieuw vuil.

Heb je ook bureaustoelen die gereinigd moeten worden? Wil je een proefreiniging? Vraag dan een prijs op maat aan. Stuur ons een bericht

 

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 294 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar Marieke De Groot ★★★★★
    Top bedrijf! Ik kreeg supersnel een offerte per WhatsApp, via de WhatsApp ook meteen een afspraak gepland. Twee aardige mannen kwamen keurig op tijd en … meer waren in een uurtje klaar met de bank en de fauteuil. Het resultaat is ook geweldig. Ik ruikt het heerlijk. Echt heel blij dat we dit hebben laten doen.
  • Avatar Astrid van Gorp ★★★★★
    Vanaf het begin was het contact met Mobiele Cleaners aangenaam, flexibel en to-the-point. Binnen 1 week alles geregeld van mogelijkheden, tot offerte, … meer tot afspraak, tot uitvoering van de tapijt reiniging.Dankjewel voor een job well done.
  • Avatar Rachel Kolmeijer ★★★★
    Onze eetkamerstoelen laten reinigen en ze zijn weer zo goed als nieuw en weer lekker opgefrist. Zeer tevreden met het resultaat.Service: Intensieve … meer schoonmaak

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.