0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

tapijt en vergaderstoelen reinigen Veldhoven Theater De schalm

Deze leuke klus hebben we tapijt en verschillende bureau en vergaderstoelen gereinigd op locatie

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Veldhoven

De missie en visie van Theater de Schalm

 

Missie:
“Het theater zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen vanuit Veldhoven en de regio zich verbonden voelt met het theater, met andere bezoekers en vooral met wie en wat er op het podium staat.”
Visie:
“Als zoveel mogelijk mensen, jong en oud, zich werkelijk verbonden voelen met het theater, de andere bezoekers en met wie en wat er op ons podium staat dan draagt dat exceptioneel bij aan een rijk, cultureel, gezond, vitaal woon- en leefklimaat in Veldhoven e.o.”

We werken onder het motto; “ Zie je in De Schalm”
Dit motto heeft een dubbele betekenis:
– je ziet iets op het podium van De Schalm, een voorstelling, artiest, film of spreker
– je ziet elkaar in De Schalm in de vorm van elkaar ontmoeten

Met duizenden bezoekers per jaar heeft de rode loper bij dit theater aardig wat de lijden! Mobiele cleaners doet veel soorten reinigingen bij bedrijven. Dit kunnen bureaustoelen zijn maar ook vloerbedekking of zoals hier een inloopmat. Theater de Schalm verhuurd ook vergaderruimtes in een zeer bijzondere omgeving.

Waar bureaustoelen vergaderstoelen veel gebruikt worden zijn deze uiteraard ook sneller bevuild, denk aan stof, huismijt, huidvetten, transpiratie maar uiteraard ook aan koffievlekken en andere dranken. Dit wil je als bedrijf uiteraard niet, aangezien de stoelen het visite kaartje van de organisatie zijn. Je kunt dan investeren in dure niet vergaderstoelen (worden ook weer vuil) of je laat ze slim goed en professioneel reinigen door een meubelreinigbedrijf. Inderdaad dan bel je Mobiele cleaners na reiniging van de stoelen zijn deze weer als nieuw voor een fractie van nieuwprijs kosten Dit is een stuk milieu bewuster!

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 352 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar S. vd Dries ★★★★★
  Grote hoekbank laten reinigen en het resultaat was top! Ze zijn snel en vakkundig te werk gegaan en zijn ook de hoekjes & losse kussentjes niet vergeten.. … meer
  De prijs is ook heel goed, dus over een tijdje bel ik ze weer voor onze andere bank :) Aanraders!
 • Avatar Charlotte ★★★★★
  Zeer goede ervaring. Tevoren contact gehad via Whatsapp, ging makkelijk. Duidelijke all-in-prijs, heel fijn. Roel kwam op tijd, alles volgens afspraak. … meer Goede uitleg tevoren. Kwam professioneel over. Resultaat was top, onze bank zat vol vlekken, maar lijkt nu als nieuw. Aanrader!
 • Avatar Ronald van Loon ★★★★★
  We hebben 14 fauteuils laten reinigen. Er was nog even twijfel of het linnen was, maar bij aankomst was dat niet zo dus Emilien kon aan het werk. 10 gebroken … meer wit en 4 antraciet eetkamerstoelen. Buiten op de veranda alles keurig gereinigd, binnen was geen optie vertelde Emilien zou veel te vochtig worden. Na uren van reinigen hebben wij weer keurige stoelen waar we erg blij mee zijn. Keurig op tijd en voor een nette prijs.
  Michael en Emilien dank jullie wel voor de goede en nette service.
  Vriendelijke groet
  Ronald van Loon
  Dirksland

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.