0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

tapijt en vergaderstoelen reinigen Veldhoven Theater De schalm

Deze leuke klus hebben we tapijt en verschillende bureau en vergaderstoelen gereinigd op locatie

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Veldhoven

De missie en visie van Theater de Schalm

 

Missie:
“Het theater zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen vanuit Veldhoven en de regio zich verbonden voelt met het theater, met andere bezoekers en vooral met wie en wat er op het podium staat.”
Visie:
“Als zoveel mogelijk mensen, jong en oud, zich werkelijk verbonden voelen met het theater, de andere bezoekers en met wie en wat er op ons podium staat dan draagt dat exceptioneel bij aan een rijk, cultureel, gezond, vitaal woon- en leefklimaat in Veldhoven e.o.”

We werken onder het motto; “ Zie je in De Schalm”
Dit motto heeft een dubbele betekenis:
– je ziet iets op het podium van De Schalm, een voorstelling, artiest, film of spreker
– je ziet elkaar in De Schalm in de vorm van elkaar ontmoeten

Met duizenden bezoekers per jaar heeft de rode loper bij dit theater aardig wat de lijden! Mobiele cleaners doet veel soorten reinigingen bij bedrijven. Dit kunnen bureaustoelen zijn maar ook vloerbedekking of zoals hier een inloopmat. Theater de Schalm verhuurd ook vergaderruimtes in een zeer bijzondere omgeving.

Waar bureaustoelen vergaderstoelen veel gebruikt worden zijn deze uiteraard ook sneller bevuild, denk aan stof, huismijt, huidvetten, transpiratie maar uiteraard ook aan koffievlekken en andere dranken. Dit wil je als bedrijf uiteraard niet, aangezien de stoelen het visite kaartje van de organisatie zijn. Je kunt dan investeren in dure niet vergaderstoelen (worden ook weer vuil) of je laat ze slim goed en professioneel reinigen door een meubelreinigbedrijf. Inderdaad dan bel je Mobiele cleaners na reiniging van de stoelen zijn deze weer als nieuw voor een fractie van nieuwprijs kosten Dit is een stuk milieu bewuster!

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 324 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
 • Avatar Gaby van de Koevering ★★★★★
  Ap contact over vrijblijvende offerte verliep snel. Mee denkend en vriendelijk. Ze hadden dezelfde middag nog ruimte om langs te komen.
  Vriendelijke jonge
  … meer man kwam hier de reiniging van de bank en vloerkleed uitvoeren. Op advies van hen buiten i.v.m. natuurstenen vloer.
  Tevreden over het eind resultaat. Onze bank die naar braaksel van de kleine rook is, ruikt nu weer fris en hij ziet er ook weer vele malen beter uit!
  Top werk geleverd, bedankt!
 • Avatar Linda Fleuren ★★★★
  De bank is schoon geworden tevreden mee niet alle vlekken waren eruit gegaan ( hondenafscheiding ) na het schoonmaken ruikt de bank wel naar niet echt … meer lekker lijkt wel een geur van sigaretten gecombineerd met een geur middeltje wat ze er in doen!
 • Avatar Jacqueline Hoogerheijde ★★★★★
  De kussens en kleden van onze caravan laten reinigen. Echt Perfect!! Ze zijn brandschoon en ruiken weer lekker fris.Mobiele cleaners is een klein familiebedrijf … meer met hart voor hun zaak. Super klantvriendelijke mensen.Snel antwoord, goede service, perfect resultaat tegen een goede prijs. Echt een aanraderService: Intensieve schoonmaak

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.