0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

tapijt en vergaderstoelen reinigen Veldhoven Theater De schalm

Deze leuke klus hebben we tapijt en verschillende bureau en vergaderstoelen gereinigd op locatie

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Veldhoven

De missie en visie van Theater de Schalm

 

Missie:
“Het theater zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen vanuit Veldhoven en de regio zich verbonden voelt met het theater, met andere bezoekers en vooral met wie en wat er op het podium staat.”
Visie:
“Als zoveel mogelijk mensen, jong en oud, zich werkelijk verbonden voelen met het theater, de andere bezoekers en met wie en wat er op ons podium staat dan draagt dat exceptioneel bij aan een rijk, cultureel, gezond, vitaal woon- en leefklimaat in Veldhoven e.o.”

We werken onder het motto; “ Zie je in De Schalm”
Dit motto heeft een dubbele betekenis:
– je ziet iets op het podium van De Schalm, een voorstelling, artiest, film of spreker
– je ziet elkaar in De Schalm in de vorm van elkaar ontmoeten

Met duizenden bezoekers per jaar heeft de rode loper bij dit theater aardig wat de lijden! Mobiele cleaners doet veel soorten reinigingen bij bedrijven. Dit kunnen bureaustoelen zijn maar ook vloerbedekking of zoals hier een inloopmat. Theater de Schalm verhuurd ook vergaderruimtes in een zeer bijzondere omgeving.

Waar bureaustoelen vergaderstoelen veel gebruikt worden zijn deze uiteraard ook sneller bevuild, denk aan stof, huismijt, huidvetten, transpiratie maar uiteraard ook aan koffievlekken en andere dranken. Dit wil je als bedrijf uiteraard niet, aangezien de stoelen het visite kaartje van de organisatie zijn. Je kunt dan investeren in dure niet vergaderstoelen (worden ook weer vuil) of je laat ze slim goed en professioneel reinigen door een meubelreinigbedrijf. Inderdaad dan bel je Mobiele cleaners na reiniging van de stoelen zijn deze weer als nieuw voor een fractie van nieuwprijs kosten Dit is een stuk milieu bewuster!

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 274 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar Peter Geerlings ★★★★★
    Mijn 2 driezits banken gecleand heel netjes gedaan werken super netjes en zijn heel beleefd een echte aanrader dank je wel mobile cleaning ????Service: Standaard … meer schoonmaakservices
  • Avatar thijs tullemans ★★★★★
    Prima en snelle dienstverlening. Bankstel is weer als nieuw.Aanrader zonder enige twijfel!Michael gaf ook nog goed advies voor reinigen van onze hoogpolige … meer tapijten, dat we zeker zullen opvolgen.Dank je wel nogmaals.Service: Standaard schoonmaakservices
  • Avatar D van der Burgt ★★★★★
    Ik ben zeer tevreden over het werk van Mobiele Cleaners Meubelreiniging. De bank is mooi schoon geworden en de geleverde service is buitengewoon! Ik beveel … meer ze van harte aan.

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.