0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Waarom je bureaustoelen / vergaderstoelen / kantinestoelen laten reinigen?

Waarom je bureaustoelen laten reinigen?

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Nederland

Er zijn verschillende redenen om  bureaustoelen / vergaderstoelen te laten reinigen. Een van de belangrijkste redenen is hygiëne. Bureau stoelen komen vaak in contact met huidolie, zweet en stof, en als ze niet regelmatig worden schoongemaakt, kunnen ze een broedplaats worden voor bacteriën en huisstofmijten. Het regelmatig reinigen van bureau stoelen kan ook helpen om de levensduur van de stoel te verlengen door vlekken en verkleuringen te verwijderen. Bovendien kan het ook het uiterlijk van een kantoorruimte verbeteren en een positieve indruk maken op bezoekers.

wat zijn de kosten van nieuwe bureaustoelen?

De kosten van nieuwe bureaustoelen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, de stijl, de functionaliteit en de kwaliteit van de stoel. Er zijn bureaustoelen te koop voor een paar tientjes, maar de prijs kan oplopen tot honderden of zelfs duizenden euro’s voor een high-end ergonomische stoel.

Een eenvoudige, standaard bureaustoel kan worden aangeschaft voor ongeveer €50 tot €150.

Ergonomische bureaustoelen die speciaal zijn ontworpen om comfortabel te zitten gedurende lange periodes en te helpen voorkomen rugpijn kosten vaak meer, variërend van €150 tot €500.

High-end bureaustoelen met extra functies zoals verstelbare armleuningen, lumbale ondersteuning en zitdiepteverstelling kunnen duurder zijn, met prijzen die oplopen tot €1000 of meer.

Wat zijn de kosten van bureaustoelen te laten reinigen?

De kosten voor het laten reinigen van bureaustoelen kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de opdracht, de locatie, het soort stoel en de methode van reiniging.

Een kleine opdracht voor het reinigen van een of twee stoelen kan ongeveer €20 tot €50 per stoel kosten.

Een grotere opdracht voor het reinigen van meerdere stoelen kan een korting geven, de prijs kan variëren van €7,50 tot €15,-

Het laten reinigen van ergonomische bureaustoelen kan duurder zijn, vanwege de extra tijd en aandacht die nodig is voor het reinigen van deze stoelen.

Effect op het Milieu

 

Het laten reinigen van meubels kan in sommige gevallen bijdragen aan een milieuvriendelijkere benadering. Hier zijn een paar redenen waarom:

Het verlengt de levensduur van meubels. Door meubels regelmatig te reinigen, kan hun levensduur worden verlengd. Hierdoor hoeft er minder vaak nieuwe meubels aangeschaft te worden, wat kan bijdragen aan een minder grote belasting op het milieu.

Het kan de kringloop van afval verminderen. Door bureaustoelen  regelmatig te reinigen, kan de kringloop van afval worden verminderd, omdat de stoelen langer meegaan en minder snel vervangen hoeven te worden.

Het kan helpen om een gezonde leefomgeving te creëren. Door regelmatig stoelen te reinigen, kan de hygiëne in een huis of kantoorruimte worden verbeterd. Dit kan helpen om een gezonde leefomgeving te creëren en kan bijdragen aan een gezondere levensstijl.

Het kan bijdragen aan een positieve indruk. Door regelmatig bureaustoelen / vergaderstoelen / kantinestoelen te reinigen, kan een positieve indruk worden gemaakt op bezoekers. Dit kan bijvoorbeeld van groot belang zijn in een zakelijke setting.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 328 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar Randolf Maaswinkel ★★★★★
    Ik heb dit bedrijf gevraagd of ze onze bank konden reinigen. Binnen een dag kreeg ik een offerte met een hele goeie prijs. Binnen een week is onze bank … meer keurig en professioneel gereinigd.Michael denkt mee werkt netjes heeft respect voor je spullen en dekt alles heel netjes af.Hij legt netjes uit wat hij doet en waarom.Met ruim een uur hadden we weer een fris ruikende en schone bank.Ik zou mobiele cleaners zeker aanbevelen!
  • Avatar Jacqueline Van Bruchem ★★★★★
    Snelle reactie op whatsapp bericht.Vloer werd netjes afgedekt en stoelen zijn grondig gereinigd, stoelen zien er weer uit als nieuw.Zeker een aanrader.Service: Inten … meersieve schoonmaak
  • Avatar ICBM Lamers ★★★★★
    Snel contact, duidelijke afspraken, kwamen deze ook na! Fijne heldere communicatie. En het eindresultaat is geweldig! We hebben weer een ‘nieuwe’ bank … meer zonder nare geurtjes. Ben er echt heel blij mee. Is het geld meer dan waard! Ik kan ze zeker aanbevelen.

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.