0 +
Reinigingen
0 +
Klanten
0 +
Reinigingen
0 +
Klanten

Waarom je bureaustoelen / vergaderstoelen / kantinestoelen laten reinigen?

Waarom je bureaustoelen laten reinigen?

Vrijblijvende prijsopgave?

Benieuwd naar de prijs voor het reinigen van jouw meubel? Vraag met één berichtje een prijs aan.

Onze zekerheden

Referentie details

Meubelreiniging Nederland

Er zijn verschillende redenen om  bureaustoelen / vergaderstoelen te laten reinigen. Een van de belangrijkste redenen is hygiëne. Bureau stoelen komen vaak in contact met huidolie, zweet en stof, en als ze niet regelmatig worden schoongemaakt, kunnen ze een broedplaats worden voor bacteriën en huisstofmijten. Het regelmatig reinigen van bureau stoelen kan ook helpen om de levensduur van de stoel te verlengen door vlekken en verkleuringen te verwijderen. Bovendien kan het ook het uiterlijk van een kantoorruimte verbeteren en een positieve indruk maken op bezoekers.

wat zijn de kosten van nieuwe bureaustoelen?

De kosten van nieuwe bureaustoelen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, de stijl, de functionaliteit en de kwaliteit van de stoel. Er zijn bureaustoelen te koop voor een paar tientjes, maar de prijs kan oplopen tot honderden of zelfs duizenden euro’s voor een high-end ergonomische stoel.

Een eenvoudige, standaard bureaustoel kan worden aangeschaft voor ongeveer €50 tot €150.

Ergonomische bureaustoelen die speciaal zijn ontworpen om comfortabel te zitten gedurende lange periodes en te helpen voorkomen rugpijn kosten vaak meer, variërend van €150 tot €500.

High-end bureaustoelen met extra functies zoals verstelbare armleuningen, lumbale ondersteuning en zitdiepteverstelling kunnen duurder zijn, met prijzen die oplopen tot €1000 of meer.

Wat zijn de kosten van bureaustoelen te laten reinigen?

De kosten voor het laten reinigen van bureaustoelen kunnen variëren afhankelijk van de grootte van de opdracht, de locatie, het soort stoel en de methode van reiniging.

Een kleine opdracht voor het reinigen van een of twee stoelen kan ongeveer €20 tot €50 per stoel kosten.

Een grotere opdracht voor het reinigen van meerdere stoelen kan een korting geven, de prijs kan variëren van €7,50 tot €15,-

Het laten reinigen van ergonomische bureaustoelen kan duurder zijn, vanwege de extra tijd en aandacht die nodig is voor het reinigen van deze stoelen.

Effect op het Milieu

 

Het laten reinigen van meubels kan in sommige gevallen bijdragen aan een milieuvriendelijkere benadering. Hier zijn een paar redenen waarom:

Het verlengt de levensduur van meubels. Door meubels regelmatig te reinigen, kan hun levensduur worden verlengd. Hierdoor hoeft er minder vaak nieuwe meubels aangeschaft te worden, wat kan bijdragen aan een minder grote belasting op het milieu.

Het kan de kringloop van afval verminderen. Door bureaustoelen  regelmatig te reinigen, kan de kringloop van afval worden verminderd, omdat de stoelen langer meegaan en minder snel vervangen hoeven te worden.

Het kan helpen om een gezonde leefomgeving te creëren. Door regelmatig stoelen te reinigen, kan de hygiëne in een huis of kantoorruimte worden verbeterd. Dit kan helpen om een gezonde leefomgeving te creëren en kan bijdragen aan een gezondere levensstijl.

Het kan bijdragen aan een positieve indruk. Door regelmatig bureaustoelen / vergaderstoelen / kantinestoelen te reinigen, kan een positieve indruk worden gemaakt op bezoekers. Dit kan bijvoorbeeld van groot belang zijn in een zakelijke setting.

Klantbeoordelingen 

Een score van 4,9 uit 5 met maar liefst 355 onafhankelijke reviews. We zijn er super trots op en we tonen ze graag!
  • Avatar Hannie Sleegers ★★★★★
    Na lange rijd opgeslagen zitbanken opgeslagen te hebben, zagen we dat er 2 grote vlekken inzaten. Het leken wel bleekvlekken.Eerlijk en vriendelijk konden … meer ze geen garantie geven omdat de herkomst vlekken onbekend was. Maar ongelooflijk ze zijn er uit. Ze zien er uit als nieuw. Iedereen stast perplex hoe mooi ze weer zijn. Hartelijk dank en kan jullie iedereen aanbevelen. Hannie Sleegers Valkenswaard
  • Avatar Frank Assinck ★★★★★
    Makkelijke communicatie via de app met foto's en flexibel qua tijden ook avonds. Zeer mooi resultaat, beter dan verwacht (beige bank). Investering … meer dubbel en dik waard. We hebben weer een nieuwe bank.
  • Avatar Marieke De Groot ★★★★★
    Top bedrijf! Ik kreeg supersnel een offerte per WhatsApp, via de WhatsApp ook meteen een afspraak gepland. Twee aardige mannen kwamen keurig op tijd en … meer waren in een uurtje klaar met de bank en de fauteuil. Het resultaat is ook geweldig. Ik ruikt het heerlijk. Echt heel blij dat we dit hebben laten doen.

Gerelateerde referenties

Voor / Na foto's
Voor / Na foto's
Voor / Na foto's

Vrijblijvende prijsopgave

Stuur ons een bericht, het liefst met een foto van je meubel, zodat we precies weten precies wat er moet gebeuren.